DOLAR 32,3494 0.29%
EURO 35,1298 -0.02%
ALTIN 2.303,241,14
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kelebek Kids Çocuk Şenliği 23 Nisan’da İstanbul Marmara Forum AVM’de
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Kelebek Kids Çocuk Şenliği 23 Nisan’da İstanbul Marmara Forum AVM’de

Kelebek Kids Çocuk Şenliği 23 Nisan’da İstanbul Marmara Forum AVM’de

Kelebek Kids, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Cem Belevi’nin keyifli konseri ile birlikte İstanbul Marmara Forum AVM’de coşkuyla kutlayacak. Etkinlikte eğlenceli aktivitelerin yanı sıra gelenekselleşen Kelebek Kids resim yarışmasının da sonuçları açıklanacak.

ABONE OL
Nisan 21, 2022 12:11
Kelebek Kids Çocuk Şenliği 23 Nisan’da İstanbul Marmara Forum AVM’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kelebek Mobilya, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği en özel günü en güzel şekilde kutluyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda İstanbul Marmara Forum AVM’de gerçekleşecek etkinlikte Kelebek Kids, çocuklarla bir araya gelecek. Çocuklar, markanın reklam yüzü Cem Belevi’nin eğlenceli şarkılarıyla günün coşkusunu yaşarken, “Kalemler ve Boyalar Hayalleriniz ile Birleşsin, Odalarınız Kelebek Kids ile Güzelleşsin” sloganıyla hayata geçirilen resim yarışmasının kazananlarına da ödülleri Cem Belevi tarafından takdim edilecek. Çeşitli aktivitelerin de olacağı etkinlikte 15 yetenekli çocuktan oluşan Umut Benim Kelebek Kids Çocuk Korosu sahne alacak.

 

Cem Belevi çocuklar için düzenlenecek ses yarışması ile imzalı gitarını hediye edecek

 

Yeni Neslin Modası mottosuyla projelerine hayat veren Kelebek Kids, 23 Nisan etkinliğinde düzenlediği çocuk şenliği ile çocuklara keyifli zaman geçirebileceği pek çok aktivite hazırladı. Çocuklar, kendileri için düzenlenen özel alanda ahşap boyama atölyesine katılabilecek ve arkadaşlarıyla birlikte doyasıya eğlenebilecekleri oyun alanlarında keyifli vakit geçirebilecek. Kelebek Kids tarafından tasarlanan ve çocukların çok yönlü gelişmesini sağlayan Natural Waldorf oyuncak serisinin yer alacağı oyuncak alanı ise miniklerin favorisi olacak. Cem Belevi, çocuklarla birlikte günün anlamına yakışır şarkılar söylerken, katılımcı çocuklar ile yapılacak ses yarışmasında şarkı söylemek isteyen ve en çok alkışı alan bir çocuğa imzalı gitarını hediye edecek.

 

 

Kelebek Kids, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu hissettirmek onlara unutulmayacak bir gün yaşatmak için tüm çocukları İstanbul Marmara Forum AVM’deki bu özel etkinliğine davet ediyor.

 

 

Tarih: 23 Nisan Cumartesi, 14.00 – 17:00

Yer: İstanbul Marmara Forum AVM / Zemin Kat Ortak Alan

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.