DOLAR 32,5507 0.19%
EURO 34,9222 -0.26%
ALTIN 2.438,400,13
BITCOIN 21127581,24%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kızılcık Şerbeti’nin Kıvılcım Arslan’ı, Evrim Alasya Simit Fiyatını Görünce Şoke Oldu
  • Haber Ab
  • Magazin
  • Kızılcık Şerbeti’nin Kıvılcım Arslan’ı, Evrim Alasya Simit Fiyatını Görünce Şoke Oldu

Kızılcık Şerbeti’nin Kıvılcım Arslan’ı, Evrim Alasya Simit Fiyatını Görünce Şoke Oldu

ABONE OL
Mart 27, 2023 07:46
Kızılcık Şerbeti’nin Kıvılcım Arslan’ı, Evrim Alasya Simit Fiyatını Görünce Şoke Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Son zamanlarda ülkemizde gündemi meşgul eden simit fiyatlarına ilişkin yaşanan tartışmalara, ünlü isimler de dahil oldu. Kıvılcım Arslan ve Evrim Alasya, bir programda kızılcık şerbeti içerken simit fiyatını görünce şoke oldular.

Kızılcık Şerbeti’nin sunulduğu sırada, simit fiyatlarının yükselişine ilişkin konuşan Kıvılcım Arslan, “Yüzde yüz zam yapmışlar, çıldıracağız artık” dedi. Bunun üzerine Evrim Alasya da şaşkınlığını dile getirerek, “Aman Allah’ım. Simit fiyatlarına şok oldum” ifadelerini kullandı.

Programda yaşanan bu olay, simit fiyatlarındaki artışın vatandaşlar tarafından da büyük bir tepkiyle karşılandığının bir göstergesi oldu. Özellikle son dönemde, ekonomik koşulların zorlaşması nedeniyle temel gıda ürünlerinde yaşanan fiyat artışları, vatandaşların hayatını olumsuz etkiliyor.

Kıvılcım Arslan ve Evrim Alasya’nın simit fiyatlarına tepki göstermesi, milyonlarca insanın yaşadığı sorunların bir yansıması olarak da görülebilir. Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran bu olay, toplumsal bir sorunun varlığına işaret ediyor ve vatandaşların taleplerinin dikkate alınması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.