DOLAR 32,3379 0.17%
EURO 35,1821 -0.03%
ALTIN 2.242,03-0,05
BITCOIN 2092507-5,24%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kuantum Saldırılarına Dayanıklı Blok Zinciri: QANplatform
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Kuantum Saldırılarına Dayanıklı Blok Zinciri: QANplatform

Kuantum Saldırılarına Dayanıklı Blok Zinciri: QANplatform

ABONE OL
Temmuz 20, 2022 15:06
Kuantum Saldırılarına Dayanıklı Blok Zinciri: QANplatform
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuantum tehdidi her zamankinden daha yakın. Blok zincirlerinin neredeyse %99’u kuantum saldırılarına karşı savunmasız ancak artık bireyler, işletmeler ve geliştiriciler için yeni ve güçlü bir alternatif var: QANplatform. Kuantum saldırılarına karşı dayanıklı ve güvenli bir blok zinciri olarak geliştirilen QANplatform, bunun yanı sıra blok zincirlerinde karşılaşılan yüksek ve tahmin edilemez işlem ücretlerine karşı, uygun maliyetli ve sabit işlem ücretleri sunuyor. Ayrıca QAN, Ethereum Sanal Makinesine (EVM) de %100 uyumlu.

QANplatform, blok zinciri ekosisteminde inşa edilen yapıların kodlama dillerinin tek veya zorlayıcı olması sebebiyle, ürünlerini geliştirmekten çekinen geliştiricilere herhangi bir programlama dilini kullanarak kuantum saldırılarına dayanıklı akıllı sözleşmeler, merkeziyetsiz uygulamalar, NFT ürünleri, token’lar, Metaverse ve Web3 çözümleri oluşturma fırsatı sunuyor.

Geliştiriciler ürünlerini, QANplatform’un özel blok zinciri ile birlikte sektör ortalamasında %80 daha hızlı bir şekilde ve 5 dakikadan daha kısa bir sürede bulut platformlarına (Amazon AWS, Microsoft Azure, Google Cloud vs.) deploy edebiliyorlar.

Ayrıca QANplatform, geliştiricilerin akıllı sözleşmeleri herhangi bir Linux uyumlu programlama dilinde (Java, JavaScript, C, C++, C#, Python, Perl, Go, Rust, TypeScript, Kotlin, PHP, Swift, Ruby, Scala, vb.) kodlamasına olanak tanıyan ilk hiperpolygot akıllı sözleşme motorunu önümüzdeki günlerde piyasaya sürecek.

QANplatform’un sunmuş olduğu önemli çözümler sırasıyla 8 başlıkta sıralanabilir:

  • Uygun maliyetli sabit işlem ücretleri
  • Her programlama diliyle kodlayabilme
  • Hibrit blok zinciri (özel ve herkese açık blok zinciri)
  • Bir mobil telefonla bile yapılabilen madencilik
  • Ethereum (EVM) uyumluluğu
  • Bulut platformlarına ve Oracle API’lerine entegrasyonlar
  • Geliştiricilere özel telif ücretleri

Estonya merkezli bir proje olan QANplatform, kendisine ait 4 adet patente sahip.

Estonya merkezli bir proje olan QANplatform, kendisine ait 4 adet patente sahip.

Türkiye’ye Geliyor

27-28 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleşecek olan Avrasya’nın en büyük kripto etkinliği Blockchain Economy İstanbul’a katılım sağlayacak olan QANplatform hakkında daha fazla bilgi edinmek ve güncel gelişmeleri kaçırmamak için www.qanplatform.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Twitter:

https://twitter.com/QANplatform

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.