DOLAR 32,3728 0.15%
EURO 35,0737 -0.06%
ALTIN 2.323,670,19
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

LEVENT ÇAPAN TEPE HOME’UN 2022 YILI STRATEJİLERİNİ ANLATTI
  • Haber Ab
  • Gündem
  • LEVENT ÇAPAN TEPE HOME’UN 2022 YILI STRATEJİLERİNİ ANLATTI

LEVENT ÇAPAN TEPE HOME’UN 2022 YILI STRATEJİLERİNİ ANLATTI

ABONE OL
Aralık 22, 2021 13:29
LEVENT ÇAPAN TEPE HOME’UN 2022 YILI STRATEJİLERİNİ ANLATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tepe Home’un 2022 stratejilerini anlatan ve dekorasyon severler için yeni yılda neler hazırladıklarına dair ipuçları veren Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, önemli açıklamalarda bulundu.

“Her geçen gün, dijitalleşmenin verimliliği ve etkinliği artırdığı yeni gelişmelere tanık olduğumuz bu dönemde, biz de stratejilerimizi aynı doğrultuda şekillendiriyoruz” ifadelerini kullanan Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, üretim ve tedarik zincirinin yanı sıra dijital çözümlere ağırlık verdiklerini belirtti. “Üretim ve tedarik zinciri süreçlerimizin güçleneceği yeni yatırımlarda da dijital çözümlere odaklanıyoruz. Tedarik zincirinde etkin ve öngörülü bir stratejik yapılanmayla süreçlerimizi daha da güçlendiriyoruz” diyen Levent Çapan, online mağazalarına ağırlık vermeye devam edeceklerini söyledi. Çapan “Pandeminin etkisi ve değişen yaşam koşullarına, alışveriş alışkanlıklarına bağlı olarak; 2021’de de çok başarılı bir yıl geçiren online mağazamızı büyütme ve geliştirme stratejimize, 2022 yılında da ağırlık vermeye devam edeceğiz” dedi.

“Tasarımda da kalite, estetik ve çözüm odaklı yaklaşımımızı sürdürüyoruz”

“Tasarımda da kalite, estetik ve çözüm odaklı yaklaşımımızı sürdürüyoruz” açıklamasında bulunan Home Genel Müdürü Levent Çapan, Tepe Home’un ürün çeşitliliği ve online mağazaya dair bilgiler verdi. “Çok yakında 2022 yılı için hazırladığımız yeni koleksiyonlarımız da satış kanallarında yerlerini alacak. Online mağazamızın, evinizin her köşesi için ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz, alışveriş deneyiminin her aşamasını kolay ve eğlenceli hale dönüştüren bir satış kanalı olmasını hedefliyoruz. Ürün ve hizmette kalite odaklı bir bakış açısını benimseyerek, istek ve ihtiyaçlarınıza göre doğru çözümler sunma yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda online mağazamızda 155 kategoride, yaklaşık 7.000 farklı ürün ile hizmet veriyoruz ve her geçen gün yeni kategorileri ve ürünleri bünyemize katmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Trendlerle sınırlı kalmıyoruz”

Mobilya trendlerinin 2022 yılında nasıl bir çizgide şekilleneceğini “2022 yılında mobilyada, modüler ve konfor odaklı ürünlerin daha ön planda olduğunu göreceğiz” ifadeleriyle anlatan Levent Çapan “Biz de tasarımlarımızda, detaylarda öne çıkan estetiği fonksiyonel bir yaklaşımla sunacağız” dedi. Ürünlerini oluştururken, ARGE araştırmalarına öncelik vererek müşterilerini ihtiyaçlarını gözettiklerinin altını çizen Çapan “Farklı yaşam alanlarına uyarlanabilen, kombinasyon özgürlüğü sunan modüler mobilyaların müşterilerimiz tarafından daha çok tercih edildiğini görüyor, tasarım ve ARGE çalışmalarımızı da bu talebi dikkate alarak sürdürüyoruz” dedi.

“Dünya trendlerini ve gelişmeleri yakından takip ediyor, bu doğrultuda yenilikçi ve kaliteli ürünler tasarlıyoruz” diyen Levent Çapan “Trendlerle sınırlı kalmayarak farklı zevklere ve ihtiyaçlara da cevap verebilmeyi amaçlıyoruz. 2022 yılında tüketicimize sunacağımız yeni koleksiyonlarımızda; çağdaş tasarım çözümleriyle birlikte, kaliteyi doğru fiyatla sunan yenilikçi ürünler yer alıyor” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.