DOLAR 34,2248 0.09%
EURO 37,2461 0.06%
ALTIN 2.925,84-0,02
BITCOIN 22921321,40%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Leyla Bilginel’in Zorlu Hayat Mücadelesi

Leyla Bilginel’in Zorlu Hayat Mücadelesi

ABONE OL
Ağustos 5, 2024 23:07
Leyla Bilginel’in Zorlu Hayat Mücadelesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Leyla Bilginel’in Çocukluk Trajedisi

Leyla Bilginel, katıldığı “Haber Bahane” programında, zor bir çocukluk geçirdiğini açıkladı. Babasının alkolik olduğunu ve annesini sürekli dövdüğünü belirten Bilginel, eğer babası dövmezse amcalarının ve dedesinin de annesini dövdüğünü dile getirdi. 5 yaşındayken babasının bıçakla kendisini tehdit ettiğini anlatan Bilginel, babasının alkol aldığında başka, almadığında ise bambaşka biri olduğunu ifade etti.

Lise İçin Açlık Grevi

Leyla Bilginel, lise eğitimini tamamlayabilmek için babasını ikna etmek amacıyla 13 gün boyunca açlık grevi yaptığını paylaştı. Kitaplarının yırtıldığı dönemlerde bile öğrenmekten vazgeçmediğini belirten Bilginel, öğretmenlerinin desteğiyle ortaokulu bitirdiğini söyledi. Liseye başlamak istediğinde ise babasının engel olmasıyla karşılaştığını dile getirdi.

Taciz ve Zorlu Anılar

Bilginel, 7 yaşındayken bir bakkal tarafından tacize uğradığını anlattı. Olayın ardından korkudan annesine anlatamadığını ifade eden Bilginel, babasının durumu öğrenmesi halinde katil olabileceğini belirtti. Ancak olayın ardından tek başına o dükkanı ziyaret etmediğini paylaştı.

Leyla Bilginel, yaşadığı zorluklara rağmen hayata tutunmayı başaran güçlü bir kadın olarak hikayesini paylaşmaya devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.