DOLAR 32,4051 0.22%
EURO 35,0214 -0.19%
ALTIN 2.331,420,54
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Madame Coco’ya Stevie Awards’tan  “En Yenilikçi Müşteri Hizmetleri” Ödülü
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Madame Coco’ya Stevie Awards’tan “En Yenilikçi Müşteri Hizmetleri” Ödülü

Madame Coco’ya Stevie Awards’tan “En Yenilikçi Müşteri Hizmetleri” Ödülü

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco; 2022 Stevie Ödülleri'nde, müşteri odaklı yaklaşımı ile geliştirdiği çalışmalarla “En Yenilikçi Müşteri Hizmetleri” kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu.

ABONE OL
Nisan 5, 2022 13:47
Madame Coco’ya Stevie Awards’tan  “En Yenilikçi Müşteri Hizmetleri” Ödülü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fransız stili ve renklerden ilham alarak 2011 yılında kurulan ve bugün tüm dünyada 18 ülkede 350 mağazasıyla hizmet veren Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco; iş dünyasının en prestijli organizasyonlarından biri olan Stevie Ödülleri’nde bu yıl bronz ödüle layık görüldü.

Müşterilerinin mağazalarında ve online satış kanallarında ürünleri incelemeye başladıkları andan, satın alma kararı ve satış sonrası aşamalarına kadar yaşadıkları tüm deneyimi kusursuz hale getirme prensibiyle çalışmalarını sürdüren Madame Coco; bu bakış açısı ile hayata geçirdiği teknoloji, insan kaynakları yatırımları ve iletişim faaliyetleri ile 2022 Stevie Ödülleri’nde “En Yenilikçi Müşteri Hizmetleri” kategorisinde Bronz Ödül’ü almaya hak kazandı. İş dünyasının en prestijli organizasyonlardan biri olarak kabul edilen ve 2002 yılından bu yana uluslararası standartlarda başarılı kuruluşları, projeleri ve çalışmaları ödüllendiren Uluslararası İş Ödülleri Programı Stevie Ödülleri’nde bu yıl, 51 ülkeden, her ölçekten ve hemen her sektörden 2.300’den fazla adayın başvurusu değerlendirildi.

“Müşteri Odaklı Bakış Açımızın Ödüllendirilmesinden Büyük Mutluluk Duyuyoruz” 

Madame Coco Genel Müdürü Cemal Cem Işık, “Madame Coco olarak, Türkiye ve 17 farklı ülkede 350 mağazamızla hizmet verirken büyüyen müşteri kitlemizin sevgisine layık olmak, ihtiyaç ve beklentilerine daha hızlı çözüm sunmak ve sıcak bir iletişim kurabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmaların müşterilerimiz için bir karşılığı olduğunu, aramızda bir bağ kurulduğunu aldığımız ödüllerle görüyoruz. Dünyanın önde gelen araştırma şirketlerinden biri olan Nielsen’in hazırladığı Marka Bilinirlik Araştırması’na göre, hem 2018 hem de 2019 yıllarında ve FutureBrightGroup tarafından 2021 yılında yapılan Bilinirlik ve Marka Sağlığı Araştırması’na göre Türkiye’de ev tekstili ve dekorasyon alanında ‘ilk akla gelen marka’ olduk. A.L.F.A. Awards’da ev tekstili kategorisinde ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka Ödülü’nü kazandık. Dünyanın en önemli iş ödülleri arasında yer alan Stevie Ödülleri tarafından da müşteri odaklı bakış açımızın ödüllendirilmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Madame Coco olarak, Türkiye’de ve dünyada büyümemizi sürdürerek, müşterilerimizle doğru noktalarda, ulaşılabilir okazyonlarda buluşabilme, mağazalarımızı uygun alanlarda daha geniş metrekarelere dönüştürme hedefi ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.