DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21600760,23%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Madonna, Copacabana Plajı’nda Rekor Kırdı

Madonna, Copacabana Plajı’nda Rekor Kırdı

ABONE OL
Mayıs 5, 2024 23:07
Madonna, Copacabana Plajı’nda Rekor Kırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Madonna’nın Ücretsiz Konseri 1.6 Milyon İzleyiciyle Buluştu

İkonik müzisyen Madonna, Brezilya’nın meşhur Copacabana plajında düzenlediği konserle adeta bir rekor kırdı. Rio de Janeiro’nun ünlü sahiline kurulan dev sahnede ücretsiz olarak konser veren Madonna’nın performansını 1.6 milyon hayranı izledi.

Hayranlar Günler Öncesinden Yer Tutmak İçin Sıraya Girdi

65 yaşındaki ünlü şarkıcının “Celebration” adını verdiği dünya turnesinin son ayağı olan konseri izlemek için hayranları günler öncesinden mekanda yer tutarken, durumu olanlar ise özel yatlarda ve sahildeki evlerin balkonlarından konseri izledi.

İtfaiye Ekipleri ve Ücretsiz Su Dağıtıldı

Konserden önce itfaiye ekipleri seyircileri serinletmek için su sıkarken, ücretsiz olarak su da dağıtıldı. Konser sırasında hava sıcaklığının 27 derece olduğu belirtilirken, Madonna 2 saati aşan konserinde “Like a Prayer,” “Vogue” ve “Express Yourself” gibi şarkıları seslendirdi.

Rio Eyalet Yönetimi Konser İçin Büyük Harcama Yaptı

Madonna’ya Brezilyalı sanatçılar Anitta ve Pabllo Vittar da eşlik etti. 3 binden fazla polis memurunun bölgede yer aldığı belirtilirken, Rio eyalet yönetimi Madonna konseri için 3.9 milyon dolar harcadığını belirtti. Geri kalan paranın ise sponsorlar tarafından ödendiği açıklandı. Yetkililer, konserin Rio ekonomisine yaklaşık 50 milyon dolar katkı sağladığını duyurdu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.