DOLAR 32,1950 -0.04%
EURO 35,3565 0.31%
ALTIN 2.516,470,64
BITCOIN 2129454-1,34%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Manisa’da Çiftçilik Yapan Samet Aksoy, ‘Kuruluş Osman’ Dizisinde Oyuncu Oldu
  • Haber Ab
  • Magazin
  • Manisa’da Çiftçilik Yapan Samet Aksoy, ‘Kuruluş Osman’ Dizisinde Oyuncu Oldu

Manisa’da Çiftçilik Yapan Samet Aksoy, ‘Kuruluş Osman’ Dizisinde Oyuncu Oldu

ABONE OL
Mayıs 9, 2024 23:04
Manisa’da Çiftçilik Yapan Samet Aksoy, ‘Kuruluş Osman’ Dizisinde Oyuncu Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çiftçilik Yapan Samet Aksoy, Oyunculuk Hayalini Gerçeğe Dönüştürdü

Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı Avşar Mahallesi’nde yaşayan 35 yaşındaki Samet Aksoy, biber, üzüm, erik, kiraz ve karpuz yetiştirirken oyunculuk hayalini gerçeğe dönüştürdü. 4 yıl önce dizilere yardımcı oyuncu sağlayan ajanslara başvuran Aksoy, ‘Kuruluş Osman’ dizisi için aldığı davetle hayatının dönüm noktasını yaşadı.

4 Yıl Boyunca İstanbul ve Manisa Arasında Mekik Dokudu

İstanbul’da deneme çekimlerinden sonra figüran olarak dizi setine adım atan Aksoy, 4 yıl boyunca İstanbul ile Manisa arasında mekik dokuyarak çekimlere katıldı. İlk yıllarda figüran olarak başlayan serüveni, kısa konuşmaların yer aldığı sahnelerde oynamaya kadar ilerledi.

‘Orhan Bey’in Yardımcısı Oğuz Alp’i Canlandırma Görevi

Set ekibinin gösterdiği takdirle ‘Orhan Bey’in yardımcısı Oğuz Alp’i canlandırma görevini alan Aksoy, diksiyon, at binme ve aksiyon sahneleri için kılıçlı dövüş eğitimleri aldı. Aksoy, hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Asla Vazgeçmedim, Herkes Başarabilir

Emek vererek oyuncu olma yolunda ilerlediğini vurgulayan Aksoy, “Her hafta bin kilometre yol gidip gelmek, İstanbul’da konaklamak gerçekten fedakarlık isteyen bir şey. Figüranlıktan başlayarak adım adım geliştim. Herkesin hayallerini gerçekleştirebileceğini düşünüyorum” dedi. Kendisine destek olan dizi ekibine teşekkür eden Aksoy, herkesin hayallerinin peşinden koşması gerektiğini söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.