DOLAR 32,4130 -0.1%
EURO 34,8710 0.24%
ALTIN 2.437,38-0,04
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mart Ayında Dünya Genelinde Yaşanan Tuhaf Olaylar

Mart Ayında Dünya Genelinde Yaşanan Tuhaf Olaylar

ABONE OL
Mart 30, 2024 23:02
Mart Ayında Dünya Genelinde Yaşanan Tuhaf Olaylar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kirpi Sandı, Şapka Çıktı

İngiltere’de endişeli bir hayvansever, yolun kenarında hareketsiz duran ‘yavru kirpi’ sandığı bir nesneyi buldu. Veterinerin açıklamasıyla birlikte ortaya çıkan gerçek ise oldukça şaşırtıcıydı. Bulunan nesnenin aslında kirpi değil, kabarık bir şapka olduğu ortaya çıktı.

Kot Pantolona Sansür

Kuzey Kore’de devlet televizyonunda, BBC programında sunucunun kot pantolonu sansürlendi. Kot pantolonunun yasak olduğu ülkede, resmi televizyonda yayınlanan programda sunucunun giydiği kot pantolon bulanıklaştırılarak gösterilmedi.

Soygundan Önce Yoga

Avustralya’da, Melbourne şehrinde bir kişi fırın soyarken yoga hareketleri yaparken kameralara yakalandı. Hırsızın çaldığı eşyalar arasında kruvasan, ayakkabı ve tablet bulunuyordu.

“Kimseye Zarar Vermeyen Nazik Bir Dev”

ABD’de bir adam, evcil olduğunu iddia ettiği timsahı için mücadele etti. Timsahı ‘Albert’ adlı hayvanın geri verilmesi için çaba harcayan adam, timsahının “kimseye zarar vermeyen nazik bir dev” olduğunu savundu.

Dünyanın En Büyük Yaban Mersini Üretildi

Avustralya’da bir çiftlik, 20,4 gram ağırlığındaki ve 4 santimetre çapındaki ‘en büyük yaban mersini’ni üretti. Guinness Rekorlar Kitabı’na giren bu devasa yaban mersini ‘Etna’ cinsi olarak kayda geçti.

İsmini ‘Cidden Herhangi Biri’ Olarak Değiştirdi

ABD’nin Texas eyaletinde bir adam, başkanlık seçimlerine aday olmak için ismini Cidden Herhangi Biri olarak değiştirdi. 35 yaşındaki matematik öğretmeni Dustin Ebey, isim değişikliğinin sebebini, bu yılki başkan adaylarından memnun olmaması olarak açıkladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.