DOLAR 32,5802 0.28%
EURO 34,8253 0.09%
ALTIN 2.489,820,24
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mbappe İlk Kaptanlık Maçında Fransa’yı Sırtladı
  • Haber Ab
  • Spor
  • Mbappe İlk Kaptanlık Maçında Fransa’yı Sırtladı

Mbappe İlk Kaptanlık Maçında Fransa’yı Sırtladı

ABONE OL
Mart 25, 2023 10:30
Mbappe İlk Kaptanlık Maçında Fransa’yı Sırtladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kylian Mbappe, Fransa Milli Takımı’nın son maçında kaptanlık pazubandını takarak ilk kez milli takımın kaptanı oldu ve takımını sırtladı. Hollanda karşısında oynanan maçta, genç yıldızın gösterdiği performans büyük takdir topladı.

Maçın ilk yarısında Fransa penaltı kazandı ve Mbappe’nin penaltı golü ile öne geçti. İkinci yarıda Hollanda baskısını arttırdı ve beraberlik golünü buldu. Ancak genç kaptan, son dakikalarda attığı golle takımına galibiyeti getirdi ve adını maçın yıldızları arasına yazdırdı.

Teknik direktör Didier Deschamps, maç öncesi yaptığı açıklamada Mbappe’nin kaptanlık pazubandını takacağını ve genç oyuncuya güvendiklerini ifade etmişti. Mbappe de maç sonrası yaptığı açıklamada, kaptanlık yapmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu söyledi.

Genç yıldızın liderliği altında alınan bu galibiyet, Fransa Milli Takımı’nın geleceği için umut verici bir adım oldu. Mbappe’nin kaptanlık rolü ise kariyerindeki önemli bir dönüm noktası olarak kaydedildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.