DOLAR 34,2435 -0.06%
EURO 37,3028 -0.26%
ALTIN 2.933,080,55
BITCOIN 22818111,01%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MSB: Irak ve Suriye’de 6 PKK/YPG’li Terörist Etkisiz Hale Getirildi
  • Haber Ab
  • Gündem
  • MSB: Irak ve Suriye’de 6 PKK/YPG’li Terörist Etkisiz Hale Getirildi

MSB: Irak ve Suriye’de 6 PKK/YPG’li Terörist Etkisiz Hale Getirildi

ABONE OL
Eylül 30, 2024 21:10
MSB: Irak ve Suriye’de 6 PKK/YPG’li Terörist Etkisiz Hale Getirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonlarda 6 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri Harekete Geçti

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 4 PKK’lı teröristi ve Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 2 PKK/YPG’li teröristi tespit ederek etkisiz hale getirdiği belirtildi.

Operasyonlar Kararlılıkla Sürüyor

Açıklamada ayrıca, terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonların en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edeceği vurgulandı. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bölgedeki terör unsurlarına karşı operasyonlarına ara vermeden devam edeceği belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı’nın açıklaması, Türkiye’nin terörle mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne sererken, güvenlik güçlerinin bölgedeki operasyonlarının etkin bir şekilde devam ettiğini ortaya koydu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.