DOLAR 32,3875 0.2%
EURO 35,1110 -0.04%
ALTIN 2.325,480,27
BITCOIN 2278307-1,02%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Müzik Piyasasına Yazılımcı Olarak Giren Turan Erbaş Kimdir?
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Müzik Piyasasına Yazılımcı Olarak Giren Turan Erbaş Kimdir?

Müzik Piyasasına Yazılımcı Olarak Giren Turan Erbaş Kimdir?

ABONE OL
Kasım 25, 2021 07:12
Müzik Piyasasına Yazılımcı Olarak Giren Turan Erbaş Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Turan Erbaş 01.04.1994 yılında Yozgat ilinde doğmuştur. Adeta on parmağında on marifet deyiminin hakkını veren Turan Erbaş, yazılım, SEO uzmanlığı, Sosyal Medya tasarımı ve dijital pazarlama alanlarında eğitimini tamamlamış olup şimdi de müzik piyasasına giriş yapmış bulunmakta. Eğitimin ve sosyalliğin getirdiği, hayat ve çalışma deneyimi yaptığı işlere de oldukça olumlu yönde yansıtmış ve birçok insanın dikkatini çekmiştir.

Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü’nü bitiren Turan Erbaş, öğrencilik yıllarındaki çalışma ve sosyal hayat deneyimini, mezun olduktan sonra hayatına iyi entegre etmiş ve oyunculuk ajansı olan May Ajansta 3 sene gibi uzun bir süre boyunca genel koordinatörlük yapmıştır. Çeşitli televizyon kanallarında da görev yapan Turan Erbaş, şimdi ise SEO içerikli profesyonel makaleler yazmakta, Sosyal Medya tasarımları yapmakta, Youtube üzerinden kendi sesinden birbirinden güzel şiirler okumakta ve müzik piyasasına harika bir giriş yapmış bulunmaktadır.

Sosyal ve çalışma hayatının yoğun geçmesi ve hala daha aktif olarak çalışması iş yönündeki kalitesini arttırmış ve bu kalite yaptığı müziklere ve albümlere de yansımıştır. Dijital alandaki tecrübesi tüketici portföyünü iyice tanımasını sağlamış ve yaptığı müzikle adeta dinleyici isteklerini sonuna kadar karşılamaktadır. Daha önce yaptığı işlerde müşteri memnuniyeti esas alan Turan Erbaş, birlikte iş yaptığı kişilerle aktif iletişim kurmuş ve böylece çözüm odaklı düşünce yeteneğini oldukça geliştirmiştir.

Namık Ekin, Özel Yalova Bilge Okulları, BenQ, Tuhaf Ansiklopedi gibi tanınmış kişi ve kurumlarla çalışmış Turan Erbaş, aynı zamanda ünlü isimlerin sosyal medya platformunda birçok çalışmaya imza atmıştır. Aynı zamanda web sitesini tasarlamakta ve yaptığı tüm bu işlerin deneyimi ve tecrübesini yeni çıkardığı müzik ve albümlere de yansıtmıştır. Yaptığı müzik ve albümleri siz dinleyicilerin isteklerine göre yapmakta ve siz değerli dinleyicilere kaliteli bir müzik hizmeti sunmaktadır. Turan Erbaşın yaptığı müzikleri Spotify, Youtube üzerinden dinleyebilirsiniz. Ayrıca müzik dışında yaptığı çalışmalara, Turan Erbaş’ın kişisel internet sitesi, Youtube kanalı ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Turan Erbaş Resmi Web Sitesi: https://turanerbas.com

Resmi Youtube Linki: https://www.youtube.com/channel/UC9H4lLgkxb-9zsMvoC9uMmw

Resmi Spotify Linki: https://open.spotify.com/artist/60HZG58wmpuoo8Mam5E6rV

Resmi İnstagram Linki: https://instagram.com/turanerbas

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.