DOLAR 32,4677 -0.07%
EURO 34,7015 -0.8%
ALTIN 2.435,16-0,03
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

NG Phaselis Bay’den karne tatilinde aile boyu eğlence!
  • Haber Ab
  • Gündem
  • NG Phaselis Bay’den karne tatilinde aile boyu eğlence!

NG Phaselis Bay’den karne tatilinde aile boyu eğlence!

ABONE OL
Ocak 12, 2022 11:08
NG Phaselis Bay’den karne tatilinde aile boyu eğlence!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“See, Feel, Love” (Tanı, Hisset, Sev) sloganıyla kısa sürede Antalya’nın en iyileri arasına giren NG Phaselis Bay, gökkuşağının tüm renklerini bir araya getirdiği çok özel programıyla karne tatilinde aile boyu eğlence imkânı sunacak. Minik misafirler ayrıcalıklar dünyasında aileleriyle birlikte keyif ve eğlence dolu bir yolculuğa çıkarken, yarı yılın yorgunluğunu da üzerlerinden atacak. Eğlenceli ve bir o kadar da dinlendirici aktivitelerle şehir hayatından uzaklaşıp doğanın huzur verici atmosferinde kışın tadını çıkaran minikler ve aileleri, yeni yarı yıl için gerekli enerjiyi de depolayacak.

 

 

NG Phaselis Bay, eğitime kısa bir mola veren minik misafirleri ve aileleri için eğlenceli ve dinlendirici etkinliklerle dolu bir kış tatili programı hazırladı. Çocukları doğanın huzur veren atmosferinde gökkuşağının tüm renklerini barındıran etkinliklerle şımartmaya hazırlanan NG Phaselis Bay, muhteşem doğası ve Akdeniz’in büyülü mavisiyle eşsiz bir kış tatili deneyimi yaşatacak.

 

NG Phaselis Bay, ailelere birlikte kaliteli vakit geçirmek ve çocukları ilk yarıyılın yorgunluğundan arındırmak için harika bir fırsat yaratıyor. Sunduğu birbirinden renkli etkinliklerle sömestr tatilini benzersiz bir deneyime dönüştüren NG Phaselis Bay’de masa oyunlarından interaktif oyunlara, bilim etkinliklerinden eğitici ve öğretici atölyelere, doğa turundan konser etkinliklerine kadar onlarca aktivite çocukları bekliyor.

 

Lezzet ve müzik şöleni 

Çocuklara eğlence dolu bir program sunan NG Phaselis Bay, anne ve babalara da unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatıyor. Usta şeflerin dünyanın dört bir yanındaki mutfaklardan özenle hazırladığı gurme lezzetler damaklarda iz bırakırken, konserler de Akdeniz akşamlarına renkli bir atmosfer katıyor. 22 Ocak’ta Vildan Demir, 29 Ocak’ta Emir Ersoy konserleriyle misafirlere unutulmaz bir akşam yaşatacak NG Phaselis Bay, eğlenceyi hissetmek isteyen konuklarını bekliyor.

 

Ayrıcalıklı SPA hizmeti ile tatile huzur katıyor

Zihinsel ve bedensel yorgunluklarından arınmak isteyenler için Aliva Spa’da dünyaca ünlü masaj ve terapi tekniklerini deneyimli kadrosuyla misafirlerine sunan NG Phaselis Bay, VIP alanı ve cilt bakım odalarıyla da misafirlerine tatil sürecinde yenilenme fırsatı sağlıyor. Kapalı havuzun yanı sıra ısıtmalı açık havuz ile de konuklarına ayrıcalıklı bir deneyim sunan NG Phaselis Bay, sömestr tatilinde hem aileler hem de çocuklar için unutulmaz bir tatilin adresi olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.