DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20769611,44%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oscar Ödülleri’nde Messi’nin Göz Kamaştıran Gecesi
  • Haber Ab
  • Magazin
  • Oscar Ödülleri’nde Messi’nin Göz Kamaştıran Gecesi

Oscar Ödülleri’nde Messi’nin Göz Kamaştıran Gecesi

ABONE OL
Mart 11, 2024 23:03
Oscar Ödülleri’nde Messi’nin Göz Kamaştıran Gecesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oscar Ödülleri’ne Messi Damgası

Gösterişli bir ödül töreni olan 96. Oscar Ödülleri’ne birbirinden ünlü isimler akın etti. Ancak gecenin en dikkat çeken konuklarından biri köpek Messi oldu.

Messi’nin Öne Çıkan Rolü

Messi, “En İyi Film” kategorisinde aday olan “Bir Düşüşün Anatomisi” filminde rol aldı ve Oscar’a bir papyon takarak katıldı. Ünlü köpek, yıldızlarla dolu törende koltuğuna yerleşmiş, dili dışarıda ve büyük bir zevkle kuyruğunu sallarken görüldü.

Jimmy Kimmel’dan Espri

Gecenin sunucusu Jimmy Kimmel, Messi’yi unutmadı ve “Messi bir köpek olmasına rağmen ‘Bir Düşüşün Anatomisi’nde yılın performansını sergilemiş olabilir” diye espri yaptı.

Hayranların Sevgisi

Töreni izleyenler, sosyal medyada Messi’yi görünce ne kadar mutlu olduklarını dile getirdi. Bir kişi, “Köpek Messi, akademi seni küçümsedi ama sen zaten kalplerimizde bir kazanansın” şeklinde tweet attı.

Unutulmaz Anlar

Akademi Ödülleri’ne bu kadar sevimli bir dört ayaklı katılması alışılmadık bir durumdu. Kimmel, daha önce 2022 yapımı “The Banshees of Inisherin” filmindeki eşek Jenny’e gönderme yapmak için sahneye bir eşek getirmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.