DOLAR 32,3319 0.14%
EURO 35,1921 -0.02%
ALTIN 2.240,45-0,12
BITCOIN 2091910-5,46%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Osman Şahan: Türkiye ile Almanya Arasında Futbol Sistemi Kuracağız
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Osman Şahan: Türkiye ile Almanya Arasında Futbol Sistemi Kuracağız

Osman Şahan: Türkiye ile Almanya Arasında Futbol Sistemi Kuracağız

ABONE OL
Kasım 24, 2022 08:51
Osman Şahan: Türkiye ile Almanya Arasında Futbol Sistemi Kuracağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Menajer Osman Şahan, uzun süredir üzerinde çalışmalar yaptığı proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de yüzlerce genç yetenekli oyuncu olduğunu ifade eden Şahan, ‘’ Türkiye esasında tam bir futbolcu yuvası. Çok fazla sayıda yetenekli oyuncular çıkıyor ülkemizden. Ama şöyle de bir gerçek var ki, doğru alt yapı eğitimi alamayan bu genç yeteneklerimiz sırasıyla ortadan kayboluyor. Bugün ülke olarak birçok yıldız aday ismin kayboluşunu konuşuyoruz. Sebepleri ise yanlış planlamalar, eksik eğitimler. Bizim bu proje üzerinde ki amacımız ise keşfetmiş olduğumuz genç yetenekleri Almanya’da sağlıklı bir alt yapı ve sağlıklı bir eğitime kazandırarak ileriye dönük ülkemizi gururla temsil ettirmek.

Türkiye’nin her ilinde oyuncu izleme komitesi kuracaklarını söyleyen Şahan, ‘’ Uzun zamandır çalışmalarımızı ve planlamalarımızı yapıyor durumdayız. Türkiye’nin her bölgesini, her şehrini tarayarak oyuncuları keşfedeceğiz. İnanıyoruz ki, yapacağımız bu çalışma ülkemizi futbol anlamında elli yıl ileriye taşıyacaktır. Genç yeteneklerimizi, bir an önce dünya futboluna kazandırmak istiyoruz.’’ diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.