DOLAR 36,1103 0.01%
EURO 37,6560 0.22%
ALTIN 3.388,140,63
BITCOIN 3458020-0,03%
İstanbul

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Perşembe Balıkçılar Kooperatifi Başkanı: Hava Şartları Balık Fiyatlarını Yükseltti
  • Haber Ab
  • Ekonomi
  • Perşembe Balıkçılar Kooperatifi Başkanı: Hava Şartları Balık Fiyatlarını Yükseltti

Perşembe Balıkçılar Kooperatifi Başkanı: Hava Şartları Balık Fiyatlarını Yükseltti

ABONE OL
Ekim 21, 2024 20:05
Perşembe Balıkçılar Kooperatifi Başkanı: Hava Şartları Balık Fiyatlarını Yükseltti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünal Karadeniz: Hava Koşulları Denize Açılmayı Engelliyor

Perşembe Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Ünal Karadeniz, son günlerde yaşanan olumsuz hava şartlarının balık fiyatlarını artırdığını açıkladı. Havanın elverişli olmamasının balıkçıların denize açılmasını engellediğini belirten Karadeniz, bu durumun son bir haftadır balıkçıların av yapamamasına neden olduğunu vurguladı.

Balık Fiyatlarında İki Katlık Artış

Karadeniz, balıkçıların denize açılamamasının balık fiyatlarına direkt etki ettiğine dikkat çekti. Tezgahlarda satışa sunulan balık fiyatlarının neredeyse ikiye katlandığını ifade eden Karadeniz, şu an palamudun tane fiyatının 150 liraya kadar çıktığını belirtti. Ayrıca, barbunun 350 lira, istavritin 150 lira, çinekopun ise kilogramının 350 liraya satıldığını aktardı.

Gelecek Günlerde Fiyatların Normalleşmesi Bekleniyor

Ünal Karadeniz, bölgede havaların düzelmesiyle birlikte balıkçıların tekrar av yapmaya başlayacaklarını ve ilerleyen günlerde balık fiyatlarının eski seviyelere geri döneceğini belirtti. Balıkçılar için zorlu bir dönem yaşandığını ancak havaların düzelmesiyle birlikte bu durumun normale döneceğini sözlerine ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.