DOLAR 34,2268 0.11%
EURO 37,3352 0.24%
ALTIN 2.928,840,08
BITCOIN 22861900,75%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Puff Daddy Taciz İddialarıyla Gündemde

Puff Daddy Taciz İddialarıyla Gündemde

ABONE OL
Ağustos 13, 2024 23:05
Puff Daddy Taciz İddialarıyla Gündemde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rapçi Sean John Combs Taciz İddialarıyla Karşı Karşıya

Ünlü rapçi Sean John Combs, Puff Daddy olarak da bilinen, son zamanlarda cinsel taciz iddialarıyla gündemde.

İlk İddialar

Cassandra Ventura isimli şarkıcı Combs’un kendisine 10 yıldan fazla süredir tacizde bulunduğunu iddia etmiş ve ardından anlaşmaya varmıştı. Başka bir kadın ise Combs’un kendisini uyuşturucuyla kandırıp taciz ettiğini ve seks kaseti çektiğini iddia etti.

Yeni İddialar

Şimdi ise Combs, bir erkek yapımcıya cinsel saldırıda bulunmakla suçlanıyor. Rodney ‘Lil Rod’ Jones, ünlü rapçinin kendisini uyuşturucu ve fahişelerle taciz ettiğini, bu tacizleri belgeleyen videoları olduğunu iddia ediyor.

Yalanlama ve Yeni Açıklamalar

Combs ise iddiaları reddedip, “mide bulandırıcı” olarak nitelendirirken, avukatı iddiaların tamamen uydurma olduğunu savunuyor. Ancak Jones, Combs’un Florida, Los Angeles ve New York’taki evlerinde ve ABD Virgin Adaları’ndaki bir yatta kendisine istenmeyen ve izinsiz tacizlerde bulunduğunu iddia ediyor.

Combs’un hukuk ekibi güçlendirilirken, Jones’un 30 milyon dolarlık dava açmasıyla olaylar daha da karmaşık bir hal alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.