DOLAR 32,3207 -0.13%
EURO 34,7634 -0.11%
ALTIN 2.389,00-0,31
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ramazan Bayramı Yolcularını Vurdu: Bilet Fiyatları Uçtu
  • Haber Ab
  • Ekonomi
  • Ramazan Bayramı Yolcularını Vurdu: Bilet Fiyatları Uçtu

Ramazan Bayramı Yolcularını Vurdu: Bilet Fiyatları Uçtu

ABONE OL
Nisan 7, 2024 20:04
Ramazan Bayramı Yolcularını Vurdu: Bilet Fiyatları Uçtu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da Otogarda Yoğunluk

İstanbul’un Esenler ilçesinde bulunan otogarda Ramazan Bayramı öncesinde büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Yolcular, memleketlerine gitmek için bilet fiyatlarından dert yanıyor.

“Bileti 10 Gün Önce Aldım, Şimdi Açık Artırmayla Gidiyor”

Konya’ya gitmek için bilet alan bir yolcu, “Bileti yaklaşık 10 gün önce aldım. Şu anda açık artırmayla gidiyor biletler. Bayram fırsatını değerlendiriyorlar. Bin lira ya aldım bileti. Daha önce 650-700 lira arasındaydı.” diyerek sıkıntısını dile getirdi.

Yüksek Fiyatlar Yolcuları Mağdur Ediyor

“Bilet Fiyatları Yüksek, Mağduriyet Yaşıyoruz”

İstanbul’a aktarma yaparak Kastamonu’ya gidecek olan bir başka yolcu, “Bilet fiyatları gerçekten yüksek, bu konuda mağduriyet yaşıyoruz. Bir hafta önce Kastamonu bilet fiyatlarına baktım, 900 küsur istiyordu. Şu an 1200 liraya aldım.” şeklinde sitem etti.

“Bayramdan Sonra Normal Fiyatlara Dönmesini İstiyoruz”

Düzce’ye eşi ve kızıyla gidecek olan bir yolcu da “Bayram dolayısıyla ücretler artmış durumda. Bayramdan sonra eski seviyesine gelmesini istiyoruz. Bileti bir ay önce aldım. Bugün sordum yazıhaneye, 700 lira. Ben aldım 3 kişi, 1500 lira. 600 lira fark var. Kârımız oldu.” diyerek durumu özetledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.