DOLAR 32,5603 0.05%
EURO 35,0347 0.45%
ALTIN 2.423,390,02
BITCOIN %
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Resk Kimdir? Resk’ in Hayat Hikayesi

Resk Kimdir? Resk’ in Hayat Hikayesi

ABONE OL
Ocak 20, 2022 12:43
Resk Kimdir? Resk’ in Hayat Hikayesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 RESK lakaplı Erkut Can Dede kimdir sorusu sosyal medya platformlarında merak edilen isim haline gelmiştir.22 yaşlarında olan başarılı gen. graffitici 18 Mart 2000 yılında doğmuştur.

Öğrenimini tamamlamış ve erken yaşta yeteneğini fark eden isimlerden biri olmayı  başarmıştır. Memleketi Ordu olan Resk lakaplı Graffitici Erkut Can Dede İstanbul’ da yaşamakta olduğunu belirtmiştir.Bir çok beceriye sahip olan genç graffitici Erkut Can Dede öğrenim gördüğü okıuldan başarı bir şekilde mezun olmuştur lakin yeteneğini ortaokul dönemlerinde bir merak üzere keşfetmiştir. Kendisinin belirttiğine göre ortaokula giderken ve dönerken önünden sürekli geçtiği gri graffitili duvarın ilgisini çektiğini söylemiştir. Kendisinin dönüm noktası olan ortaokul zamanları insanların isimlerini sprey boya ile duvara çizerek bu yolculuğa ilk adımı atmıştır. Küçük yaşlarda çevresi tarafından desteklenmiş  olsa bile ailesi tarafından yaptığı iş onaylanmamıştır. Ortaokulda sıra arkadaşı en büyük destek verenlerden biri olmuştur. Orta Son zamanlarında sınıfı  daha sonra öğretmeni tarafından ilgi duyulan başarılı gen graffitici RESK lakaplı Erkut Can Dede küçük yaşta kendisini çevresine kanıtlamıştır. Her ne kadar ailesinin hoşuna gitmese bile zaman içinde ailesi ile orta yolu bulmuştur.Çizim alanında yetenekleri TRT Belgesel programına konuk olmayı sağlamıştır.Çalışmaları yurtiçinde kalmamış Ürdün ve Gürcistan gibi birçok yurtdışında çalışmalara imza atmış.Elbette kendine zaman içinde yeni hobi edinen RESK lakaplı Erkut Can Dede son zamanlarda müzik dünyasına adım atmıştır.

    Alanında başarı yakalayan RESK lakaplı Erkut Can Dede çıkardığı ‘Dark House’ Single’ı ile Spotify gibi medyanın en çok kullanılan platformlarında gündeme gelmeyi başarmıştır.Müzik zevki ve tarzı Dark House ve R&B kategorisinde olduğunu çıkardığı Single’ı ile kanıtlamıştır.Son zamanlarda Spotify, Apple music ve Youtube gibi sosyal medyanın en çok dinlenmeye sahip olan sosyal medya platformlarda ‘Dark House’ Single’ı ile gündeme gelerek çıkardığı ‘Black Room’ şarkısıyla yüksek rakamlı dinlemeye ulaşmıştır.Adından genç yaşından beri bahs ettirip yaptığı iş ile gündemde olan Erkut Can Dede sosyal medyanın en çok kullanılan ve hayatımızın bir parçası gelen İnstagram gibi platformlarda 7000’i aşkın takipçi kitlesine ulaşmayı başarmıştır.

     RESK lakaplı Erkut Can Dede yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla günden günden takipçi kitlesinin artmasıyla beraber yeni projeler ile uğraştığını zaman zaman paylaşım yaparak kitlesinin meraklarını gidermiştir.

  Erkut Can Dede ‘bir duvarın böyle bir hikayeye adım attıracağını tahmin edemezdim’ demesi üzere başarısını önce kendine sonra kitlesine ve çevresine kanıtlamıştır.Şuanki ününe sebebiyet veren o duvardaki gri graffitiyi çizmek üzere aldığı sprey heyecanı hala devam ettiğini belirtmiştir.RESK bilinen adı ile Erkut Can Dede çizimin ve müziğin ruhuna iyi geldiğini her defasında dile getirmiş olup, ‘ yeni projelere adım atacak mı?’sorusunu kitlelerinden çok duymaya başlamıştır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.