DOLAR 32,5865 0.1%
EURO 34,9222 0.11%
ALTIN 2.437,990,34
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rölyef Sanatının En Başarılı Temsilcilerinden Birisi; Mustafa Sarıoğlu
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Rölyef Sanatının En Başarılı Temsilcilerinden Birisi; Mustafa Sarıoğlu

Rölyef Sanatının En Başarılı Temsilcilerinden Birisi; Mustafa Sarıoğlu

ABONE OL
Şubat 15, 2022 07:56
Rölyef Sanatının En Başarılı Temsilcilerinden Birisi; Mustafa Sarıoğlu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Selçuklular döneminde yoğun olarak kullanılan rölyef sanatı bugün günlük yaşantımızda birçok alanda karşımıza çıkıyor. Özellikle mimari ve endüstri alanlarında kullanılan bu el sanatının en başarılı temsilcilerinden birisi olan Mustafa Sarıoğlu bu kağıt rölyef sanatını ileriki nesillere taşınabilmesi için büyük emek harcıyor.

Mustafa Sarıoğlu kağıt rölyef sanatını kusursuz bir şekilde icra ediyor. Ve bunu yeni nesillere sevdirebilmek için daha büyük bir efor ile çalışıyor. Çünkü sahip olduğu yetenek ve rölyef sanatına duyduğu bu aşkı kendi gibi yetenekli diğer bireylere de işleyebilmek onun için bir görev niteliği taşıyor.

Kağıt rölyef sanatı Mustafa Sarıoğlu için 10 yıl önce başlayan bir yolculuk. Hobi olarak başladığı bu alanda üretmiş olduğu birbirinden güzel eserler çok güzel tepkiler alıyor. Bu gelişim onun amaçlarını da değiştiriyor. Bugün en önemli amacı bu sanatı tanıyan ve bilen sanatseverlere bu etkileyici tablolarını sunarken aynı zamanda rölyefe uzak olan diğer kişilerinde ilgisini çekebilmek oluyor.

Bu el sanatını yeni öğrenmek isteyen herkese tavsiye niteliği taşıması için yapmış olduğu tüm eserleri görsel sanatlar ve el emekleri alanlarında sergilemekten gurur duyuyor. Her yaştan ve her kesimden insanın bu sanata ilgi duyabilmesini sağlamak için emek veren Mustafa Sarıoğlu kağıt rölyef ve katı sanatı olarak bilinen bu renkli ve keyifli dünyada el işleri ile uğraşmayı seven herkesin başarılı olabileceğini savunuyor.

https://www.instagram.com/yafes.rolyef/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100076158137950

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.