DOLAR 32,3237 0.21%
EURO 35,1211 -0.03%
ALTIN 2.297,010,87
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şampiyonlar Ligi maçlarının ücreti Exxen’de ne kadar olacak?
  • Haber Ab
  • Teknoloji
  • Şampiyonlar Ligi maçlarının ücreti Exxen’de ne kadar olacak?

Şampiyonlar Ligi maçlarının ücreti Exxen’de ne kadar olacak?

ABONE OL
Eylül 8, 2021 15:01
Şampiyonlar Ligi maçlarının ücreti Exxen’de ne kadar olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haziran ayında UEFA tarafınca düzenlenen liglerin Türkiye gösterim haklarını 3 yıllık antak kalma ile satın aldıklarını açıklayan Exxen, bu maçların abonelik ücretlerini resmen duyurdu. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve konuşma Ligi maçlarının başlamasına kısa bir süre kala yeni spor paketlerini kullanıma açan Exxen, bu aşamada farklı tarifeler uygulayacak.

Exxen, UEFA maçlarının abonelik ücretlerini duyurdu

Ülkemizin köklü takımlarının da savaşım etmeye hazırlandığı UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA konferans Ligi için nefesler tutuldu. Bu maçların gösterim haklarını satın aldığını açıklayan dijital platform Exxen, maçları spor paketi altında kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

Exxen’in spor paketi, reklamlı olarak 12 aylık taksitle 34.80 TL‘ye satışa çıkarıldı. Paketi reklamsız satın almak isteyen üyeler için de 44.80 TL‘lik fiyat etiketi belirlendi. Bunun yanı sıra aylık olarak da satın alınabilen paketler; reklamlı 49,80 TL ve reklamsız 59,80 TL‘lik fiyat etiketiyle geliyor. Aylık paketlerde ise herhangi bir taahhüt bulunmuyor. Yani üyeler paketlerini istedikleri zaman iptal edebiliyor.

2024 seneninın sonuna kadar UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA konuşma Ligi’ni yayınlaması beklenen Exxen, bu vesileyle abone sayısını ciddi şekilde artıracak. Halihazırda Leyla ile Mecnun benzer biçimde bir devrin efsanesi konumunda bulunan dizilerin yeni bölümlerini yayınlamaya başlayarak dikkat çeken platformun UEFA maçlarının da başlamasıyla abone sayısını katlaması planlanıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.