DOLAR 32,3953 -0.18%
EURO 34,8152 0.16%
ALTIN 2.439,830,06
BITCOIN 2041895-1,19%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şebnem Bursalı’nın İstakoz Paylaşımı ve Sonrası
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Şebnem Bursalı’nın İstakoz Paylaşımı ve Sonrası

Şebnem Bursalı’nın İstakoz Paylaşımı ve Sonrası

ABONE OL
Nisan 14, 2024 21:05
Şebnem Bursalı’nın İstakoz Paylaşımı ve Sonrası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şebnem Bursalı’nın Monaco’da İstakoz Paylaşımı

AKP İzmir Milletvekili eski gazeteci Şebnem Bursalı, Monaco’da yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması gündeme oturdu.

Şebnem Bursalı’nın Tepkilere Yanıtı

Bursalı’ya her kesimden tepki yağdı. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Bursalı, gelen sert tepkilerin ardından özür diledi.

Özür Mesajı

Özür dileyen Bursalı, şu ifadeleri kullandı: “YAPMADIĞIM BU HATA İÇİN TÜM KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLERİM. Yoğun geçen seçim çalışmalarımız ardından yurtdışında yaşayan ailem ve yeğenlerimle bayram tatilini geçirmek üzere gittiğimiz bir restoranda hiç adetim olmayan bir yemek paylaşımı yapmam kamuoyunda haklı tepkiye sebep olmuştur. 30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hata için tüm kamuoyundan özür dilerim.”

Gündem Değiştirme Suçlaması

Bursalı, “Asla kötü niyet taşımayan ve yazılan hiçbir ücretle yakından uzaktan ilgisi olmayan yiyecek ve konuyla ilgili samimi üzüntümü ifade ederken, bunu fırsat bilip Antalya’daki teleferik faciasını unutturmak üzere gündem değiştirmeye çalışanları da çok iyi anlıyorum!” diyerek tepkilere yanıt verdi.

Eleştirilere Yanıt

İstanbul ve Antalya’daki acı olaylara dikkat çeken Bursalı, “İstanbul’un göbeğinde 29 insanımızın hayatını kaybettiği, Antalya’da göz göre göre ihmal sonucu günahsız insanlarımızın hayatını kaybettiği, yaralandığı ve saatlerce mahsur kaldığı elim olayla ilgili tek bir söz etmeyenlerin, ne amaçla bu olayı çarpıttığını da biliyoruz!” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.