DOLAR 34,2248 0.09%
EURO 37,2461 0.06%
ALTIN 2.925,84-0,02
BITCOIN 22921321,40%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şeyda Ateş, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nin Yeni Muhtarı Oldu
  • Haber Ab
  • Magazin
  • Şeyda Ateş, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nin Yeni Muhtarı Oldu

Şeyda Ateş, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nin Yeni Muhtarı Oldu

ABONE OL
Temmuz 29, 2024 23:07
Şeyda Ateş, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nin Yeni Muhtarı Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu Üniversitesi Mezunu Şeyda Ateş, Mahalle Muhtarı Seçildi

Palandöken ilçesine bağlı Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde ailesi ile yaşayan ve Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olan Şeyda Ateş, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde 42 erkek rakibini geride bırakarak mahalle muhtarı seçildi.

Kadın Dayanışması ve Başarı

35 bin 737 seçmenin kayıtlı olduğu mahallede 3 bin 139 oy alarak muhtar seçilen Ateş, 6 yıldır bir markette kasiyer olarak çalışıyordu. Ateş, adaylığını kadınların yoğun talebiyle koymuş ve kadın dayanışması sayesinde seçimi kazandığını belirtti.

Kadınların Gücü Göz Kamaştırdı

Ateş, “Muhtar seçilmemde büyük rol oynayan kadınlarımızın bazı talepleri var; öncelikle onları yerine getireceğim. Avrupa Birliği projelerinden faydalanarak sosyal tesisler ve üretime yönelik çalışmalarımız olacak. 42 erkek rakibimizle mücadeleden zaferle çıktık. Kadınlarımızla Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde örnek çalışmalara imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Mahalle Sakini Melike Kocaman’dan Övgü Dolu Sözler

Mahalle sakinlerinden Melike Kocaman da Ateş’in güler yüzlü ve cana yakın biri olduğunu vurgulayarak, “Muhtarlık için kendisine baskı yaptık. Adaylığını koyunca kadınlar olarak kapı kapı dolaşıp herkesten oy istedik. Seçimden zaferle çıktık. Kendisi hem zeki hem tahsilli hem de çok iyi birisi. Güzel işler yapacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.