DOLAR 32,2703 0.08%
EURO 34,8007 -0.02%
ALTIN 2.464,831,35
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Shakira, Yeni Albüm İçin Fit Vücudunu Sergiledi

Shakira, Yeni Albüm İçin Fit Vücudunu Sergiledi

ABONE OL
Mart 5, 2024 23:03
Shakira, Yeni Albüm İçin Fit Vücudunu Sergiledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kolombiyalı Şarkıcı Shakira, Bikinili Fotoğraflarla Yeni Albümünü Tanıttı

’16 Grammy ödüllü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, yeni albümü “Las Mujeres Ya No Lloran” için heyecan verici bir tanıtım yaptı. Pazartesi günü Instagram hesabından paylaştığı üç seksi bikinili fotoğrafıyla dikkatleri üzerine çeken Latin yıldız, sahilde saçaklı bikini üstüyle fit vücudunu sergiledi.

Yeniden İnşa Süreci ve Kişisel Dönüşüm

Shakira, fotoğrafların altına albümünü “yeni bir başlangıç” olarak nitelendirdi. 2022’de futbolcu Gerard Piqué’den boşanan ve “Las Mujeres Ya No Lloran” albümüyle adeta yeniden doğan sanatçı, şarkılarını yazarken yaşadığı duygusal dönüşümü şu şekilde anlattı: “Bu albümü yapmak simyasal bir süreçti. Her şarkıyı yazarken kendimi yeniden inşa ediyordum. Onları söylerken gözyaşlarım elmaslara, kırılganlığım güce dönüştü.

Yeni Albümdeki Hit Parçalar

Shakira’nın merakla beklenen yeni albümünde daha önce yayımlanan hit single’larının yanı sıra sekiz yeni parça da yer alacak. Albümde, “Bizarrap Music Sessions Vol. 53”, Karol G ile “TQG”, Rauw Alejandro ile “Te Felicito” ve Manuel Turizo ile “Copa Vacía” gibi sevilen şarkılar da bulunacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.