DOLAR 32,3267 0.22%
EURO 35,1391 0.02%
ALTIN 2.298,540,94
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şişecam ZeroBuild Forumu’nda Düzcam  Ürünlerinin Çevreye Katkısını Anlattı
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Şişecam ZeroBuild Forumu’nda Düzcam Ürünlerinin Çevreye Katkısını Anlattı

Şişecam ZeroBuild Forumu’nda Düzcam Ürünlerinin Çevreye Katkısını Anlattı

Üretim kapasitesi açısından dünyanın en büyük üreticilerinden Şişecam, Sıfır Enerji Bina etkinliği ZeroBuild’22 Forumu’na katıldı. Şişecam, forumda “Yapılarda Karbon Emisyonlarının Azaltımında Malzeme Yönetimi” ve “NSEB ve Isı Yalıtımı” oturumlarında düzcam ürünlerinin karbon emisyonlarının azaltılmasına katkısı ile ilgili sunumlar gerçekleştirdi. Şişecam standında, sektör profesyonellerine enerji tasarrufuna yönelik ürünlerini tanıtırken Isıcam K 3+ test tüneliyle de ilgili bilgiler verdi ve katılımcılara test tünelini deneyimleme fırsatı sundu.

ABONE OL
Mart 29, 2022 11:11
Şişecam ZeroBuild Forumu’nda Düzcam  Ürünlerinin Çevreye Katkısını Anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

28.03.2022- Dünyanın en büyük düzcam üreticilerinden Şişecam, enerji verimliliği sağlayan ürünleri ile yaşama değer katıyor. Bir yandan enerji verimliliği sağlayan kaplamalı camların üretimi, geliştirilmesi ve Ar-Ge çalışmalarını sürdürürken diğer yandan konu ile ilgili farkındalık yaratacak projelerine devam ediyor. Bu kapsamda Şişecam, 23-26 Mart 2022 tarihlerinde TÜYAP’ta 44. Yapı Fuarı bünyesinde düzenlenen Sıfır Enerji Bina etkinliği ‘ZeroBuild’22 Forumu’na katıldı.

 

Forumda “Yapılarda Karbon Emisyonlarının Azaltımında Malzeme Yönetimi” oturumunda yer alan Şişecam, ürünlerinin karbon emisyonlarının azaltılmasına katkısı ve yasal düzenlemeler yönü ile NSEB’in cam sektörüne etkileri ile ilgili sunum gerçekleştirdi. Forumda ayrıca sektör profesyonellerine etkin enerji tasarrufu için geliştirdiği ayrıcalıklı ürünleri ve yalıtım camlarındaki geniş ürün gamı hakkında bilgi verdi. Forumda katılımcıların deneyimleme fırsatı bulduğu Isıcam K 3+ test tüneli büyük ilgi gördü.

 

“Change Starts Here-Değişim Burada Başlıyor” sloganıyla, 16 farklı oturumda düzenlenen etkinliğe, ulusal ve uluslararası alanda birçok uzman konuşmacı ve akademisyen katıldı. “Sıfır Enerji Bina” forumu,Yapı Fuarı ve ZeroBuild Türkiye Youtube kanallarında canlı olarak yayınlandı. Forumda, binalarda enerji verimliliği, yenilenebilir enerji sistemleri gibi konular da ele alındı. Bununla birlikte, Avrupa Birliği’nde 1 Ocak 2021’den itibaren tüm yeni binalarda zorunlu hale getirilen ve birçok ülkenin eylem planları arasında yer alan sıfır enerji binalara dönüşüm konusu da tartışıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.