DOLAR 32,5535 0%
EURO 34,8762 -0.01%
ALTIN 2.437,870,33
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SIX SENSES KOCATAŞ MANSIONS, ADANA LEZZETLERİNİ CHEF ERDAL İLE BÜNYESİNE TAŞIYOR
  • Haber Ab
  • Gündem
  • SIX SENSES KOCATAŞ MANSIONS, ADANA LEZZETLERİNİ CHEF ERDAL İLE BÜNYESİNE TAŞIYOR

SIX SENSES KOCATAŞ MANSIONS, ADANA LEZZETLERİNİ CHEF ERDAL İLE BÜNYESİNE TAŞIYOR

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul, Adana mutfağının ünlü restoranı Chef Erdal’ı bünyesine katıyor. Başlangıçlardan kebaplara,taş fırın lezzetlerinden damak çatlatan tatlılara kadar geniş bir menüyü Six Senses Kocataş Mansions bünyesinde misafirlerle paylaşan Chef Erdal, Adana’nın en nadide lezzetlerini İstanbul ile buluşturuyor.

ABONE OL
Temmuz 23, 2022 11:18
SIX SENSES KOCATAŞ MANSIONS, ADANA LEZZETLERİNİ CHEF ERDAL İLE BÜNYESİNE TAŞIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul, bünyesinde yer alan restoranlara Erdal Çetinkaya yönetiminde Adana sofralarının gurme esintilerini yansıtan menüsüyle fark yaratan restoranı Chef Erdal’ı ekliyor. Six Senses Kocataş Mansions’un muhteşem avlusunda yer alan Chef Erdal Anadolu mutfağının en nadide lezzetlerini farklı bakış açıları ile yorumlayarak misafirlerle paylaşıyor.

 

Geniş ara sıcak, meze ve başlangıç alternatiflerine ek olarak; Adana mutfağının vazgeçilmezi kebaplar, et çeşitleri, tavada lezzetler ve taş fırından pidelerle renklenen menüde vegan lahmacun, Sushi Kebap, Simit Kebabı gibi lezzetler fark yaratıyor. Tatlılarla bu muhteşem Adana şölenini sonlandıran Chef Erdal, klasikler arasına giren katmer, künefe ve kabak tatlısına ek olarak simit katmer ile misafirlere Adana mutfağının en nadide örneklerini sunuyor.

 

Erdal Çetinkaya yönetiminde Adana lezzetlerini İstanbul ile buluşturan Chef Erdal; Boğaz’ın en nadide kıvrımı Sarıyer’de, şehrin tarihini aynalayan iki muhteşem yalıda

konumlanan Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul, bünyesinde unutulmaz gurme deneyimler için misafirlerini bekliyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.