DOLAR 32,3334 0.23%
EURO 35,1034 -0.15%
ALTIN 2.308,331,37
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Söz uçar yazı kalır

Söz uçar yazı kalır

ABONE OL
Haziran 15, 2022 07:20
Söz uçar yazı kalır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin Valimiz Sayın Ali Hamza PEHLİVAN’ın teşrifleri, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem KOCA ve İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet ASLAN’ın  katılımlarıyla Mersin Suphi Öner Öğretmenevi’nde, Müdürlüğümüz ile İl Emniyet Müdürlüğü BÖF (TEM Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri) Büro Amirliği iş birliğiyle yürütülen “Söz Uçar Yazı Kalır” projesinin tanıtım ve ödül töreni gerçekleştirildi.

Projeye ilimiz genelinde 10 lise ve 2 ortaokuldan 129 öğrenci ve 21 öğretmenimiz katıldı. Öğrencilerimizin serbest temada yazdıkları hikâyeler, öğretmenlerimizin rehberliğinde inceleme ve elemelerden geçti.  Belirlenen 90 hikâye 224 sayfalık bir kitap haline getirildi ve kitabın basımı Emniyet Müdürlüğümüzce gerçekleştirildi. Kitabın tanıtımının yapıldığı törende projeye katılan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve proje ekibine katılım belgesi, plaket ve proje dahilinde hazırlanan kitap hediye edilerek teşekkür edildi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem KOCA, “Projede yer alan tüm öğrencilerimi ve meslektaşlarımı yürekten tebrik ediyor, sürecin başından sonuna kadar öğrencilerimizin yanında olan İl Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Üreten neslimizin her alandaki başarılarıyla gurur duyuyor, böyle güzel çalışmaların devamının gelmesi temenni ediyorum.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.