DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2071365-1,83%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TADIM TURLARI’NDA  “YAZ TADIM ETKİNLİKLERİ”  DEVAM EDİYOR
  • Haber Ab
  • Gündem
  • TADIM TURLARI’NDA “YAZ TADIM ETKİNLİKLERİ” DEVAM EDİYOR

TADIM TURLARI’NDA “YAZ TADIM ETKİNLİKLERİ” DEVAM EDİYOR

“Gezilecek Çok Yer ve Tadılacak Çok Lezzet Var” mottosuyla programlarını planlayıp, turlara katılanlara tadı damakta kalacak kültür ve tat deneyimleri yaşatan TadımTurları’nın yaz tadım etkinlikleri devam ediyor.

ABONE OL
Temmuz 23, 2022 11:15
TADIM TURLARI’NDA  “YAZ TADIM ETKİNLİKLERİ”  DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnsanların içinde gizli bir tadım tutkusu olduğuna inanan ve bu tutkuyu deneyimlerle ortaya çıkarmak isteyen Tadım Turları, düzenlediği yaz tadım etkinlikleri ile alanının uzman isimlerini etkinliklere katılanlarla buluşturuyor. Yaz tadım etkinlikleri kapsamında; Temmuz ve Ağustos aylarında yapılması planlanan Kahve, Viski ve Bira-Peynir Tadım Etkinlikleri ile katılım sağlayanlara unutamayacakları tadım tecrübeleri yaşatılması amaçlanıyor.

Türkiye’nin bereketli topraklarını, kültürünü ve lezzetlerini bir arada vermeyi amaçlayan Tadım Turları, “Kültür & Tadım Gezileri” ve “Bağ Gezileri” olmak üzere gerçekleştirdiği gezi programlarının yanı sıra bireylere, gruplara ve kurumsal şirketlere tadım etkinlikleri hizmeti sunuyor. Tadım programlarına göre; Bira-Peynir Tadım ve Eşleştirmesi, Viski Tadımı, Kahve Tadımı, Zeytinyağı Tadımı ve Şarap Tadımı gerçekleştiriliyor.

Tadım Etkinlikleri, Hislerin İzinde Zihinsel Notlar Aldırıyor

Tadım Turları’nın benzersiz tadım etkinlikleri, yemek yenildiğinde ya da bir şeyler içildiğinde hissedilenlerin düşünülmesini hedefliyor. Farklı lezzet deneyimleri hakkında zihinsel notlar alınması amacıyla hazırlanan tadım etkinlikleri; tatlı, acı, asidik veya tuzlu tadın birbirleriyle uyumu, etkileşimi ve uyandırdığı hisler ile bıraktığı etkiyi önemsiyor.

Turizm sektöründe; 18 yıldır birçok firmada yurt içi-yurt dışı organizasyon ve turlar düzenleyen Seden Kızılörs tarafından 2019 yılında kurulan Tadım Turları’nda program ve rotalar kültür rehberleri, şef ve somelyelerin incelikli tasarılarıyla hazırlanıyor. Yaz tadım etkinliklerinde de bu vizyona uygun şekilde; 2019 yılından itibaren viski uzmanlık sertifikası ve Belçika’da almış olduğu bira üretimi ve tadım eğitimi üzerine Cicerone, Science of Beer, Science of Brewing, Beer Connoiseur ve Leuven Brewing Academy gibi önemli kurumların uzmanlık belgelerine sahip olan Çağdaş Arman Bulut tarafından Bira-Peynir Tadım ve Eşleştirmesi ile Viski Tadımı buluşmaları yapılıyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.