DOLAR 32,5621 0.22%
EURO 34,9819 -0.09%
ALTIN 2.441,690,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Teyfik Karaboğa Hakkında Bilgiler?

Teyfik Karaboğa Hakkında Bilgiler?

Son dönemlerde adından sıkça söz edilen bir isim olan Teyfik Karaboğa ilk küresel kayıp eşya veri tabanı analizi uygulamasını blockchain ağı üzerinden kurmuştur.

ABONE OL
Mart 26, 2022 09:35
Teyfik Karaboğa Hakkında Bilgiler?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemlerde adından sıkça söz edilen bir isim olan Teyfik Karaboğa ilk küresel kayıp eşya veri tabanı analizi uygulamasını blockchain ağı üzerinden kurmuştur. Kurmuş olduğu uygulamanın kurucusu olmak ile beraberde Ceo’sudur.  Aslen Konyalı olan bu teknoloji meraklısı girişimci şuan İsviçre’de yaşamaktadır.

2015 yılı itibariyle blockchain ile çalışan ve önemli Kripto projelerini başarı ile gerçekleştiren bu Ceo  bitcoin madenciliği projesinde çalıştıktan sonra TR3ZOR adlı dünyanın ilk blockchain tabanlı kayıp eşya ağını kurmuştur.  TR3ZOR Uygulaması Token’in Dünyanın en güvenilir borsaları olan Probit Global ve Bittrue borsalarında istenmesi bir gurur kaynağı olmuştur. TR3ZOR uygulaması telefon ve tabletlere kolaylıkla indirilebilmektedir.

Teyfik Karaboğa’ya Ve Yaptıklarına Nasıl Erişim Sağlanır?

TR3ZOR uygulamasını Android ve ios işletim sistemlerine sahip olan telefon ve tablet uygulama mağazasından rahatlıkla indirilebilir. Kurulumu kolaylıkla olan bu kayıp eşya veri tabanı programı küresel ve güvenilirdir.

TR3ZOR tarayıcılar ve mobil uygulamalar aracılığı ile kaybolan veya çalınan eşyalara erişim sunan küresel bir veri tabanı sunan hizmettir. Avantajlar arasında sınırsız hızlı ve düşük maliyetli dijital işlemler vardır. Blok zinciri teknolojisinin değişmezliği güvenlik ve şeffaflık üzerine kuruludur.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/teyfik.karaboga/

Linkedin hesabı: https://www.linkedin.com/in/teyfik-karaboga-514a231b8/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.