ABD Başkanı Trump, İran’a yönelik sert mesajlar verirken, Rusya-Ukrayna Savaşı ve 2028 seçimleri hakkında da açıklamalarda bulundu.
ABD Başkanı Donald Trump, Iowa’da düzenlenecek seçim mitingine giderken Beyaz Saray’dan ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Trump, 3 Kasım Kongre ara seçimleri öncesinde seçmenlerin İran ile yaşanan gerilim ve akaryakıt fiyatları konusundaki memnuniyetini değerlendirdi.
Trump, bazı Amerikalıların İran politikasını ve akaryakıt fiyatlarını beğendiğini, bazılarının ise beğenmediğini belirtti. Ülkesini seven pek çok insanın mevcut durumu takdir ettiğini ifade eden Trump, İran’a yönelik uygulanan yaptırımların ciddi zararlar verdiğini savundu. Trump, İran’ı
Reklam & İşbirliği: [email protected]