DOLAR 32,4849 0.06%
EURO 34,8674 0.25%
ALTIN 2.441,040,12
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye Kültür Yolu Festivali Adana’da Renkli Bir Şölenle Başlıyor
  • Haber Ab
  • Magazin
  • Türkiye Kültür Yolu Festivali Adana’da Renkli Bir Şölenle Başlıyor

Türkiye Kültür Yolu Festivali Adana’da Renkli Bir Şölenle Başlıyor

ABONE OL
Nisan 3, 2024 23:02
Türkiye Kültür Yolu Festivali Adana’da Renkli Bir Şölenle Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı 12. Kez Düzenleniyor

Adana, bu yıl düzenlenecek Türkiye Kültür Yolu Festivali’ne renk katacak Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’na ev sahipliği yapıyor. Karnaval kapsamında 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler Adanalılara 9 gün boyunca sunulacak.

Ünlü Sanatçılar ve Gruplar Sahne Alacak

Festivalde Mert Demir, Haluk Levent, Fatma Turgut, Emircan İğrek, Köfn Merkez Park’ta, Gece Yolcuları, Kafadar gibi birçok ünlü müzisyen ve grup sahne alacak. İsmail Altunsaray ile Öykü Gürman Atatürk Parkı’nda Neşet Ertaş türkülerini seslendirecek. Ayrıca Refik Anadol’un veri heykeli Anıt Müze’de sergilenecek.

Sanat Dolu Etkinlikler

‘Atatürk Kültür Yolunda’ adlı eser, yapay zeka algoritması kullanılarak Tren Garı’nda festival ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak. Ayrıca Milli Mensucat Fabrikası’nda ‘Eskizden Piksele Dijital Sanat: Anadolu Edition’ sergisi, Tarım Müzesi’nde Fulya Alışır’ın ‘Odyssey /Arayış’ adını verdiği sergi ve Adana Müze Kompleksi’nde ‘Matraki: Bir Osmanlı Yıldızı’ sergisi sanatseverlerle buluşacak.

Tiyatro ve Çocuk Köyü Etkinlikleri

Festival kapsamında Ramazanoğlu Kültür Merkezi ile 01 Burda PGM’de kapalı gişe oyunlar sahnelenecek. Ayrıca Merkez Park’ta 9 gün boyunca renkli aktivitelerin, atölye çalışmalarının, sahne gösterilerinin ve tiyatroların yer alacağı ‘Çocuk Köyü’ kurulacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.