DOLAR 32,3898 0.18%
EURO 35,0445 -0.17%
ALTIN 2.321,630,12
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’nin Artısı En Bol Tüketici Elektroniği Alışveriş Sitesi: Artı Sepetim
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Türkiye’nin Artısı En Bol Tüketici Elektroniği Alışveriş Sitesi: Artı Sepetim

Türkiye’nin Artısı En Bol Tüketici Elektroniği Alışveriş Sitesi: Artı Sepetim

ABONE OL
Ocak 2, 2023 14:43
Türkiye’nin Artısı En Bol Tüketici Elektroniği Alışveriş Sitesi: Artı Sepetim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Hızla dönüşen ve dijitalleşen dünyada, artık online elektronik alanında tüm ihtiyaçlar Artı Sepetim sayesinde karşılanıyor. Perakende tüketici elektroniği sektöründe muhteşem bir kullanıcı deneyimi vadeden Artı Sepetim; teknoloji ürünleri satış sitesi olarak fark yaratıyor. Ezber bozan alışveriş deneyimi ile isminden söz ettiren e-ticaret platformu, müşterilerinin istek, ihtiyaç ve taleplerini etkin şekilde karşılıyor.

Müşterilerine yeni nesil bir alışveriş deneyimi yaşatan Artı Sepetim, prestijli ve kurumsal yapısı ile dikkat çekiyor. Güvenilir, ekonomik, kolay ve hızlı alışverişin yeni ismi olan Artı Sepetim, kendine has avantajları ile bir adım öne çıkmayı başarıyor.

Artı Sepetim, sunduğu inovatif hizmetlerle dijital dönüşümün öncülüğünü yapıyor ve müşterilerin beklentilerine yönelik, kullanım deneyimini iyileştiren ve ekonomik ürünler sağlıyor. Teknoloji ürünleri e-ticaret sitesi olarak faaliyetlerini sürdüren firma, Türkiye’nin artısı en bol tüketici elektroniği alışveriş sitesi şeklinde lanse ediliyor. Artı Sepetim’in sağlamış olduğu avantajlar oldukça fazla. En önemlisi de güvenli e-ticareti teşvik ediyor. Artı Sepetim; Trustshop ve Trustmark gibi uluslararası e-ticaret güvenilirlik damgasına sahip. ETBIS onaylı ve sertifikalı olan platform, 6’dan fazla yurtiçi banka ile anlaşmalı, 3D Secure güvenli ödeme, 256 bit SSL sertifikası ve uçtan uca şifrelenmiş protokol bağlantı gizliliği sunuyor. Üstelik platformda kart bilgileri asla kayıt altına alınmıyor. Bu özelliğinden dolayı da çok beğeni topluyor.

%100 orijinal ve yenilikçi ürünleri koleksiyonunda bulunduran Artı Sepetim, 100’den fazla marka kategorisinde 5000’den fazla ürün çeşidi sunuyor. Google güvenilir satıcı rozetine sahip olan e-ticaret sitesi, Google alışveriş platformu Merchant onaylı olarak hizmetlerini sürdürüyor. Artı Sepetim’de cep telefonu, beyaz eşya, televizyon, elektrikli mutfak aletleri, elektrikli ev aletleri, kişisel bakım ve sağlık elektronik ürünleri gibi kategoriler bulunuyor. 14 gün içinde kolay iade hakkı sunan platform, kargo taşıma esnasında oluşabilecek hasar veya zaruri durumlar için özel teslimat sigortası sağlıyor.

Artı Sepetim, e-ticaret ve perakende teknoloji ürünleri konusunda deneyim ve altyapısından aldığı gücü, kaliteli ve kullanışlı ürünlerle buluşturuyor. Böylece müşterilere farklı bir deneyim sunuyor. Kullanıcıların yaşam kalitelerini artıran ve yaşamlarını kolaylaştıran ürünleri koleksiyonunda sergileyen Artı Sepetim, güvenli alışveriş deneyimi ve bütçe dostu fiyat politikasıyla da göz dolduruyor.

Ülkemizin yerli ve milli e-ticaret firmalarından biri olan Artı Sepetim, çok sayıda ürün çeşitliliği, kaliteli ve güvenli altyapısı, müşteri odaklılığı, yenilikleri yakından takip etmesi ve kurumsal yapısı ile Türkiye’de ticaretin dijitalleşmesine önemli katkılar sağlıyor. Üstün teknolojik altyapısı nedeniyle platform, e-ticareti çok daha kolay ve güvenli hale getiriyor.

Artı Sepetim (Artı DTM E-Ticaret Elektronik Market İletişim Mobilya ve Ticaret Ltd. Şti.)

Kavaklıdere Mah. Esat Cad. No: 12/1 Çankaya/Ankara

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.