DOLAR 34,2248 0.09%
EURO 37,2461 0.06%
ALTIN 2.925,84-0,02
BITCOIN 22921321,40%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’nin Hollanda’daki Fahri Başkonsolosluğu Açıldı
  • Haber Ab
  • Dünya
  • Türkiye’nin Hollanda’daki Fahri Başkonsolosluğu Açıldı

Türkiye’nin Hollanda’daki Fahri Başkonsolosluğu Açıldı

ABONE OL
Ekim 5, 2024 18:06
Türkiye’nin Hollanda’daki Fahri Başkonsolosluğu Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal ve Amsterdam Başkonsolosu Mahmut Burak Ersoy’un Katılımıyla Açılışı Gerçekleşti

Fahri Başkonsolos Titus Kramer’e Türk Bayrağı ve Belgeleri Teslim Edildi

Türkiye’nin Lahey Büyükelçiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye-Hollanda Dostluk Antlaşması’nın 100. yıl dönümü olan 16 Ağustos 2024’te faaliyete geçmesi planlanan Fahri Başkonsolosluğun açılışı, bugün gerçekleşti. Büyükelçi Ünal, Türk bayrağını ve resmi belgeleri Fahri Başkonsolos Titus Kramer’e teslim ederek sembolik açılışı gerçekleştirdi.

Fahri Başkonsolosluğun Açılışı İki Ülke Arasındaki İşbirliğini Güçlendirmeyi Hedefliyor

Açılışı gerçekleştiren heyet, tören sonrasında Fahri Başkonsolosluk binasını ziyaret etti. Fahri Başkonsolosluğun açılışının, Türkiye ile Hollanda arasındaki ekonomik, ticari ve kültürel bağları güçlendirmeyi amaçladığı belirtildi. Bu adım, özellikle Hollanda’daki Türk iş dünyası ve iş camiasında karşılıklı işbirliğinin artırılması açısından önem taşıyor.

Önemli Yılların Kutlamaları İle Öne Çıkıyor

1964 yılında İş Gücü Anlaşması’nın ve 1924 yılında imzalanan Dostluk Antlaşması’nın yıldönümlerini kutladığımız bu yıl, Türkiye ile Hollanda arasındaki ilişkilerin tarihi derinliğine de vurgu yapıyor. Fahri Başkonsolosluğun açılışı, iki ülke arasındaki dostluğun ve işbirliğinin geleceğe taşınmasında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.