DOLAR 32,4130 -0.1%
EURO 34,8710 0.24%
ALTIN 2.437,38-0,04
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’nin İsrail ile Ticari İlişkileri Meclis Gündemini Sarsıyor
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Türkiye’nin İsrail ile Ticari İlişkileri Meclis Gündemini Sarsıyor

Türkiye’nin İsrail ile Ticari İlişkileri Meclis Gündemini Sarsıyor

ABONE OL
Nisan 16, 2024 21:06
Türkiye’nin İsrail ile Ticari İlişkileri Meclis Gündemini Sarsıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Milletvekili Veli Ağbaba’nın İsrail Eleştirisi

CHP’nin Meclis Araştırma önergesi kapsamında konuşan Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türkiye’nin İsrail’le olan ticari ilişkilerini sert bir dille eleştirdi. Ağbaba, “Çocuklar ölürken bunlar 2.3 milyarlık mal satmışlar. Samimiyetsizler, ikiyüzlüler, sahtekarlar. İsrail katildir, suç ortağı Amerika’dır, destekçisi AKP’dir” ifadelerini kullandı.

Namaz Kılarken İsrail’e Benzin Satışı

Ağbaba, İstanbul’da sabah namazından sonra İsrail’i protesto eden mitingde namaz kılındığı sırada İsrail uçaklarına benzin satışının yapıldığını dile getirdi. Bu durumu “İkiyüzlülüğü, rezilliği düşünebiliyor musunuz?” diyerek sert bir şekilde eleştirdi.

AKP Savunması ve Eleştirilere Yanıtı

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin ise Ağbaba’nın sözlerini ağır bulduklarını ifade ederek, “Asla silah gönderilmiyor. Alınan yakıtla ancak yarım saat gidebilirsiniz.” şeklinde savunma yaptı. Zengin, muhalefeti AKP’ye kızmakla suçlayarak eleştirilere yanıt verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.