DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2146825-0,43%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Twiser İnsan Odaklı Performans Yönetimi

Twiser İnsan Odaklı Performans Yönetimi

ABONE OL
Mayıs 8, 2024 11:34
Twiser İnsan Odaklı Performans Yönetimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Twiser, performans yönetimi alanında sürekli gelişen ve insan odaklı bir yaklaşım sunmaktadır. İşverenlere, çalışanlarının potansiyelini en üst düzeye çıkarma ve işyerinde verimliliği artırma fırsatı sunar. Bu sistem, çalışanların performansını değerlendirmek, iyileştirmek ve hedeflere odaklanmalarını sağlamak için etkili bir araçtır.

Performans yönetimi, her düzeydeki çalışanın performansını izlemeyi ve yönlendirmeyi kolaylaştırır. Performans yönetimi, şirketlerin en iyi yeteneklerini belirlemelerine ve onları motive etmelerine yardımcı olurken, çalışanların da gelişimlerini sürekli olarak takip etmelerini sağlar.

İnsan Kaynakları Planlaması ve Strateji

Twiser, aynı zamanda insan kaynakları planlaması ve stratejik yönetim konularında da etkin bir çözüm sunar. Şirketlerin öncelikli hedeflere odaklanmalarına yardımcı olmak için düzenli görüşmeler ve performans değerlendirmeleri sağlar. Bu sayede işyerindeki üretkenliği artırmak ve en iyi yetenekleri belirleyip motive etmek daha kolay hale gelir.

Öğrenme Yönetim Sistemleri ile Bilgi Gücünü Keşfedin

Twiser’ın öğrenme yönetim sistemleri, çalışanların bilgi birikimini güçlendirir ve kuruluşların geleceğini şekillendirmelerine olanak tanır. Mobil öğrenme imkanıyla, çalışanlar istedikleri zaman istedikleri yerde öğrenme özgürlüğüne sahip olurlar. İçerikler, dil ve tercihlere göre özelleştirilerek her çalışana uygun hale getirilir. Otomatik ilerleme takibi, eğitim sürecini daha yönetilebilir hale getirirken harmanlanmış öğrenme modeliyle de esneklik sağlar.

Twiser, şirketlerin ve çalışanların daha üretken, uyumlu ve iletişimde güçlü olduğu özel bir çalışma ortamı oluşturmayı hedefler. İşe aldıkları profesyonellerle, kuruluşları ve çalışanların yaşamlarını olumlu yönde dönüştürmeye odaklanırlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.