DOLAR 34,2248 0.09%
EURO 37,2461 0.06%
ALTIN 2.925,84-0,02
BITCOIN 22921321,40%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Üç Çocuk Annesi Kedilere Yeni Bir Yuva Açtı: Kahramankazan’da Kedilere Özel Ev!
  • Haber Ab
  • Magazin
  • Üç Çocuk Annesi Kedilere Yeni Bir Yuva Açtı: Kahramankazan’da Kedilere Özel Ev!

Üç Çocuk Annesi Kedilere Yeni Bir Yuva Açtı: Kahramankazan’da Kedilere Özel Ev!

ABONE OL
Temmuz 30, 2024 23:07
Üç Çocuk Annesi Kedilere Yeni Bir Yuva Açtı: Kahramankazan’da Kedilere Özel Ev!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merkezden Kahramankazan’a

Üç çocuk annesi Nurhan Canatar, şehir merkezindeki evinden Kahramankazan’da satın aldığı iki katlı müstakil eve taşındı.

Kedilere Özel Yaşam Alanı

Evin giriş katını kedilere tahsis eden Canatar, tellerle çevirdiği bahçede de kedileri için güvenli alan oluşturdu. Kışın içerde, havalar ısınınca bahçede 60 kediyi ilgileniyor.

Hayatını Kedilere Adadı

Canatar, hayatını kedilere adayarak 12 yıldır onlara annelik yapıyor. Sokakta bulduğu yavru kedilere evini açan Canatar, onlar için bahçe ve bir katı kedilere göre dizayn etti.

Kedilere Bakım Uzmanı

Canatar, kedilere besleyerek ve ilaçlarını vererek güne başlıyor. Veterinerlerden öğrendiği bilgilerle neredeyse “veteriner teknikeri” gibi olduğunu belirtiyor.

Hayvanseverlerden Destek İstiyor

Canatar, kedilerin masraflarını eşinin karşıladığını belirterek, sosyal medyada ‘Nurhan Teyzenin Kedileri’ adında sayfası ve mama kumbasıyla destek arıyor. Ayrıca sokakta baktığı köpekler için de mama yardımı çağrısında bulunuyor.

Kediler Hastalığına İyi Geliyor

Parkinson hastalığına yakalanan Canatar, bu süreçte kedilerinin yanından ayırmadığını ve onların sağladığı moralin kendisine iyi geldiğini belirtiyor.

Ölen Kedileri için Ağlıyor

Ölen kedilerini evinin arka tarafındaki araziye gömen Canatar, ölümleriyle çok üzüldüğünü ve mezarlıkta 60 kedisi olduğunu ifade ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.