DOLAR 32,4836 0.06%
EURO 34,8614 0%
ALTIN 2.433,25-0,06
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü Çift Sacha Baron Cohen ve Isla Fisher 14 Yıllık Evliliklerini Sonlandırdı
  • Haber Ab
  • Magazin
  • Ünlü Çift Sacha Baron Cohen ve Isla Fisher 14 Yıllık Evliliklerini Sonlandırdı

Ünlü Çift Sacha Baron Cohen ve Isla Fisher 14 Yıllık Evliliklerini Sonlandırdı

ABONE OL
Nisan 6, 2024 23:03
Ünlü Çift Sacha Baron Cohen ve Isla Fisher 14 Yıllık Evliliklerini Sonlandırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çiftten Ortak Açıklama

ABD’de yaşayan ünlü çift, Isla Fisher ve Sacha Baron Cohen, 14 yıllık evliliklerini sonlandırdıklarını açıkladı. Geçen yıl evliliklerini sonlandırmak için başvuruda bulunan çift, Instagram hesaplarından ortak bir açıklama yaptı.

Açıklamada Yer Alan İfadeler

Açıklamada, çiftin “uzun bir tenis maçının ardından raketlerini bıraktıkları” ifade edilirken, 2023 yılında evliliklerini sonlandırmak için ortaklaşa dava açtıkları belirtildi. Çift, her zaman gizliliğe önem verdiklerini ve bu değişiklik üzerinde sessizce çalıştıklarını dile getirdi. Mesajda, çocuklarına olan bağlılıklarını ve sevgilerini sonsuza kadar paylaşacakları vurgulandı.

Geçmişten Günümüze

Fisher ve Cohen, uzun bir nişanlılığın ardından 2010 yılında evlenmişlerdi ve 3 çocukları bulunmaktadır. İngiliz komedyen Baron Cohen, 1990’lı yıllarda Ali G karakteriyle ün kazanmıştı.

Rebel Wilson ve Sacha Baron Cohen Çekişmesi

Mükemmel Uyum (Pitch Perfect) yıldızı Rebel Wilson, yakında çıkacak anı kitabında Cohen’le ilgili tatsızlıkları anlatacağını açıklamıştı. Wilson, Cohen’in kendisini tehdit ettiğini iddia etmiş ve sette uygunsuz davranışlarda bulunduğunu belirtmişti. Wilson, Cohen’in çıplak sahneler konusunda kendisini zorladığını ve dublör kullanarak çekim yaptığını ifade etmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.