DOLAR 32,5646 0.02%
EURO 34,8757 -0.03%
ALTIN 2.436,360,27
BITCOIN 2110855-2,84%
İstanbul
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü Sanatçı Salman Solma’nın Hayatı 

Ünlü Sanatçı Salman Solma’nın Hayatı 

ABONE OL
Şubat 8, 2022 14:31
Ünlü Sanatçı Salman Solma’nın Hayatı 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1982 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya gelen Türk halk müziği ve özgün müzik sanatçısı olan Salman Solma 3 yaşında iken ailesi ile Antalya göç etmiş ve burada büyümüştür. Aynı zamanda söz ve müzik yazarı olan Salman Solma’ın ilk albümü 2013 yılında piyasaya çıkmıştır. Müziğe tutkuyla bağlı olan sanatçı 2016 yılında uzun bir süre kariyerine ara vermek zorunda kalmıştır. Sanatçı bu sürenin ardından 2021 yılında yeniden single eserler çıkarmaya başlamıştır.

Salman Solma 2021 yılında pek çok eseri sevenleri ile buluşturmuştur. Salman Solma tüm dijital platformlarda da sürekli olarak aktif olan bir sanatçı. Salman Solma’nın kendisine ait olan bir Instagram hesabı ve YouTube kanalı bulunuyor. Sanatçı aynı zamanda Twitter ve Facebook hesaplarında da aktif.

Sanatçı Salman Solma SMA hastası Sevinç Nur İngin bebeğe destek olmak için bir şarkı da yapmıştır. Özgün müzik ve Türk Halk müziği sanatçısı olan Salman Solma şu sıralar içinde babası Aşık Hayali’ye ait olan yaklaşık ve 10 eserden oluşan bir albüm üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor.

Sanatçı Salman Solma’nın daha önce yayınlanmış olan eserli herkes tarafından çok beğenilerek dinlenmektedir. Salman Solma’nın piyasaya çıkan ilk albümünün adı Dağlara Sor Adımı’dır. Salman Solma müzik kariyerine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Şimdilerde yeni söz müziği kendine ait eserler üzerinde çalışan sanatçının yeni single’lar çıkarması merakla bekleniyor.

Youtube Kanalı:

https://www.youtube.com/channel/UCckScDwDuENPlvUmIfzmN9w

Instagram Adresi:

https://www.instagram.com/salman.solma/

Twitter Adresi:

https://twitter.com/salmansolma

Facebook Adresi:

https://www.facebook.com/solmasalman/

Spotify:

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.