DOLAR 32,5331 0.08%
EURO 34,9828 -0.09%
ALTIN 2.439,560,15
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Doruk, İlk Katı Ziyaret Etti ve Su Beklentilerini Açıkladı
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Vali Doruk, İlk Katı Ziyaret Etti ve Su Beklentilerini Açıkladı

Vali Doruk, İlk Katı Ziyaret Etti ve Su Beklentilerini Açıkladı

ABONE OL
Mart 27, 2023 07:46
Vali Doruk, İlk Katı Ziyaret Etti ve Su Beklentilerini Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Artvin’in Yusufeli ilçesinde bulunan apartmanların ilk katını ziyaret eden Vali Doruk, Yusufeli Barajı’nın tamamlanması sonrası ciddi manada su gelmesini beklediklerini açıkladı.

Yusufeli ilçesindeki apartmanların inşaat çalışmalarını yakından takip eden Vali Doruk, tamamlanan ilk katı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yaptığı açıklamada, Yusufeli Barajı’nın tamamlanması sonrası ciddi manada su gelmesini beklediklerini söyleyen Vali Doruk, “Bu apartmanlar için de su çok önemli. İlk katın tamamlanması sevindirici bir gelişme. Şimdi sıra diğer katlarda. Su geldiğinde insanlarımız bu apartmanlarda oturacak ve rahat bir yaşam sürdürecekler.” dedi.

Vali Doruk, Yusufeli Barajı’nın tamamlanmasıyla birlikte Artvin’in su sorununun da büyük ölçüde çözüleceğine dikkat çekerek, “Yusufeli Barajı’nın tamamlanması sonrası Artvin genelinde ciddi manada su sıkıntısı yaşanmayacak. Hem tarımda hem de insanların günlük yaşamlarında su sorunu büyük ölçüde çözülmüş olacak.” şeklinde konuştu.

Yusufeli Barajı’nın tamamlanması ile birlikte Artvin’e önemli bir katkı sağlanacağına dikkat çeken Vali Doruk, Yusufeli ilçesindeki apartmanların tamamlanması ve suyun gelmesiyle birlikte insanların daha modern ve konforlu bir yaşam sürdüreceğini söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.