DOLAR 32,3685 0.15%
EURO 34,9713 -0.31%
ALTIN 2.324,290,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yakışıklı ve Genç Bir Yetenek İbrahim Barak

Yakışıklı ve Genç Bir Yetenek İbrahim Barak

ABONE OL
Aralık 15, 2021 10:19
Yakışıklı ve Genç Bir Yetenek İbrahim Barak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hem yakışıklılığı hem de yetenekleriyle İbrahim Barak oldukça dikkat çeken bir gençtir. 2002 yılında Şanlıurfa Harran’da dünyaya gelmiştir. 17 Temmuz doğumlu olarak yengeç burcu özelliklerini taşıyan biridir. Bu bağlamda sanata ve duygusallığa önem veren bir gençtir diyebiliriz. Aynı zamanda piyano alanında ve oyunculuk konusunda da genç yaşta kendini geliştirmiştir. Henüz liseyi yeni bitirmiş olmasına karşın gelecek planlamalarını şimdiden yapmaya başlamıştır.

Harran’ın İMKB Anadolu Lisesinden başarıyla mezun olan Barak, çalışmalarını sürdürmektedir. Özellikle de piyano alanında kendini ilerleterek müzisyen olma hayali kurmaktadır. Bunun yanı sıra Barak’ın İnstagram hesabında gitar çaldığını da görebilmeniz mümkündür. Oldukça yetenekli bir genç olarak çevresindekilere gelecek vaat etmektedir.

İbrahim Barak İnstagram Adresi

İbrahim Barak sadece piyano çalmanın yanı sıra fotoğraf çekmeyi de fazlasıyla sevdiğini belirtmektedir. Bu bağlamda da İnstagram hesabını oldukça aktif şekilde kullanmaktadır. Özellikle de gün içinde yaptığı paylaşımlar takipçileri tarafından büyük beğeni almaktadır. Kendini sosyal mecrada da gösteren ve popüler olan biridir demek yanlış olmaz. 17 binden fazla sıkı takipçisine tüm samimiyetiyle paylaşımlarını aktarmaktadır.

İnstagram adresinde çok fazla postu olmasa da öne çıkanlar kısmından çalışmalarını ve fotoğraflarını görebilirsiniz. Aynı zamanda Barak’ı takibe alarak ilerleyen günlerde yapacağı paylaşımları da yakından takip edebilirsiniz. Hem yetenekli hem de yakışıklı olan Barak, yeteneğini erken keşfeden gençlerimizden biridir.

Youtube Kanalı:

https://www.youtube.com/ibrahimbarak

Instagram adresi:

https://www.instagram.com/ibrahimbarak1/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.