DOLAR 32,5671 0.08%
EURO 35,0040 0.45%
ALTIN 2.429,910,29
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yardımsever Sosyal Medya Fenomeni

Yardımsever Sosyal Medya Fenomeni

ABONE OL
Ocak 19, 2022 14:33
Yardımsever Sosyal Medya Fenomeni
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya fenomeni olarak da tanınan Hasan Yalçuva genç yaşında büyük başarılara imza atıyor. Hem sosyal medyada hem de yaptığı çalışmalarla takipçilerinin dikkatini çekiyor. Tiktok ve İnstagram genelinde ciddi bir takipçi kitlesine sahiptir. Üstelik sürekli olarak yaptığı paylaşımlarıyla da her geçen gün sevenlerinde bir artış görülüyor. Eğlenceli video içerikleri üreterek herkesin beğenisini topluyor. Sosyal medy

ada bu kadar aktif olmasıyla çeşitli mecralardan para dahi kazanmaya başladığını belirtiyor.

Sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımlarla veya reklamlarla kazandıklarını ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Bu bakımdan Hasan Yalçuva oldukça yardımsever biri olarak sevenlerini karşılıyor. Üstelik bunun dışında profesyonel bir şekilde ilgilendiği modifiyeli araç çalışmaları da bulunuyor.

Hasan Yalçuva Modifiyeli Araçları Sizleri Hayran Bırakacak!

Şimdiye kadar birçok fuarda yer almış ve ödül sahibi olmuş Hasan Yalçuva, modifiyeli araçlarıyla sevenlerini mest etmeyi başarıyor. Farklı bir tarzda ve modelde adeta sanat yapan Yalçuva, modifiyeli araç konusunda uzmanlığını kanıtlıyor. Üstelik engelli vatandaşlarla birlikte Tiktok üzerinden modifiyeli araçlarla birlikte eğlenceli içerikler de paylaşıyor.

Her gün yeni içeriklerle sevenlerinin karşısına gelen Hasan Yalçuva, genç yaşta oldukça büyük işler başarıyor. Bu yolda da emin adımlarla ilerleyerek samimiyetini herkese kanıtlıyor. Ayrıca Cioman’ın klip çekiminde de modifiyeli araçlarını bir araya getirerek klipte görsel bir şölene de vesile oldu. Siz de Hasan Yalçuva’nın sosyal medya hesaplarını takibe alarak tüm çalışmalarını görebilirsiniz.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/hasan.yalcuva/

TikTok adresi: https://www.tiktok.com/@hasanyalcuva

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.