DOLAR 32,4350 0.33%
EURO 34,9989 -0.23%
ALTIN 2.323,000,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yasin Öztürk Sosyal Medyanın Popüler Yüzü

Yasin Öztürk Sosyal Medyanın Popüler Yüzü

ABONE OL
Nisan 13, 2022 09:06
Yasin Öztürk Sosyal Medyanın Popüler Yüzü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medyada adından fazlasıyla söz ettirmeyi başaran Yasin Öztürk, birçok kişi tarafından merak ediliyor. Rap müziğin yeni bir yüzü olan Yasin Öztürk, Hunkarbeats adı altında çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda sosyal medya platformlarında kendisini Hunkarbeats araması yaparak kolayca bulabilirsiniz. Twitter, Instagram ve Facebook gibi popüler platformlarda sosyal medya hesapları bulunuyor. Hesaplarını aktif bir şekilde kullanmaya devam eden Yasin Öztürk, yapmış olduğu müzik çalışmalarını takipçileriyle paylaşıyor. Aynı zamanda tüm çalışmalarını, proje aşamalarını ve planlarını da sevenlerine aktarıyor. Kendisinin single parçalarını, fotoğraflarını ve gündelik yaşantısını sosyal medya hesapları üzerinden de takip edebilirsiniz.

Hunkarbeats adı altında bir internet sitesi de bulunan Yasin Öztürk, rap müzik çalışmalarını burada da paylaşıyor. Aynı zamanda Spotify ve Youtube gibi popüler müzik ve video uygulamalarında da çıkarmış olduğu parçalar yer alıyor. Yeni single parçası olan ‘’Sana Yeminim Var’’ teklisi belirttiğimiz müzik platformlarında bizleri karşılıyor. Şimdiden oldukça beğeni toplayan parçasını siz de çeşitli müzik platformlarında keyifli bir şekilde dinleyebilirsiniz.

Ankara’da doğan ve büyüyen Yasin Öztürk, bulunduğu şehrin vermiş olduğu atmosfer ile rap müzikle birlikte R&B tarzda da çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu bakımdan değerlendirdiğimizde kendini müziğe adamış ve bu alanda kariyer yapmayı planlayan bir sanatçıdır. Kariyerinde adım adım ilerlemeyi planlarken beste ve müzik alt yapısı konusunda da kendini geliştirmeyi sürdürüyor.

Instagram:

https://www.instagram.com/hunkarbeats/

Facebook:

https://www.facebook.com/hunkar06

Twitter:

https://twitter.com/hunkar06

Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCyZBIqsFbHwBSnBC8vr50Ow

Spotify:

https://open.spotify.com/artist/1TZBjk9H6YSPy9hz2uRUUf

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.