DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yetişkin Filmlerinde Ünlü Oyuncu Sophia Leone Evinde Ölü Bulundu
  • Haber Ab
  • Dünya
  • Yetişkin Filmlerinde Ünlü Oyuncu Sophia Leone Evinde Ölü Bulundu

Yetişkin Filmlerinde Ünlü Oyuncu Sophia Leone Evinde Ölü Bulundu

ABONE OL
Mart 10, 2024 18:06
Yetişkin Filmlerinde Ünlü Oyuncu Sophia Leone Evinde Ölü Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Üvey Babası Durumu Duyurdu

26 yaşındaki yetişkin film aktristi Sophia Leone’nin Miami’deki evinde ölü bulunduğu üvey babası Mike Romero tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu. Leone, yetişkin film sektöründe tanınan bir isimdi ve birçok yapımda yer almıştı.

Olayla İlgili Soruşturma Devam Ediyor

1 Mart’ta evinde bilinci kapalı bir şekilde bulunan Leone’nin kurtarılamadığı belirtildi. Yetkililer, ölümle ilgili detaylı bir soruşturma yürütülürken, olası bir soygun veya aile içi şiddet vakası ihtimali üzerinde duruyor. Leone’nin cansız bedenini aile üyelerinin bulduğu ifade edilirken, cenaze töreni için yardım kampanyası başlatıldı.

Son 2 Ayda Üçüncü Oyuncu

Üvey babası Romero, Leone için “O sevgi dolu bir kız, kardeş, torun, yeğen ve arkadaştı. Sophia’nın vefatını üzülerek duyuruyoruz” açıklamasında bulundu. ABD medyası, son 2 ay içinde Leone ile birlikte üç yetişkin film oyuncusunun daha yaşamını yitirdiğini duyurdu. Geçen ay Kagney Linn Karter ve Ocak ayında Jesse Jane hayatlarını kaybetmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.