DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044605-2,20%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Denizli’de
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Denizli’de

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Denizli’de

ABONE OL
Mart 22, 2024 21:06
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Denizli’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ümit Özdağ, Denizli İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Denizli programı kapsamında ilk olarak partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Burada yaptığı açıklamada 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kaldığını belirterek, partisinin Türkiye’yi il il, ilçe ilçe dolaşmaya devam ettiğini açıkladı.

Zafer Partisi’nin Yükselişi ve Türk Milletinin Talepleri

Ümit Özdağ: “Gittiğimiz her yerde Zafer Partisi’nin nasıl yükseldiğini, Türk halkının nasıl desteğini güçlü bir şekilde aldığını görüyoruz. Zafer Partisi’nin yükselişi hemen hemen herkes tarafından kabul edilen bir gerçek haline dönüştü. Çünkü Zafer Partisi Türk milletinin gerçek taleplerini siyasete taşıyan bir partidir. Türk milleti ülkesinin işgal edilmesini istemiyor. Türk milleti, ülkesine iktidar tarafından sorumsuzca sokulan 13 milyon sığınmacı ve kaçağın vatanlarına dönmesini istiyor.”

“Türkiye’nin Türk milletinin vatanı olduğunu, dünyanın lunaparkı olmadığını düşünüyor. Türk milleti, artık sığınmacılar için yılda 11 milyar dolar harcamak istemiyor. Rızkını diğer uluslarla paylaşmak istemiyor. Türk milleti bu sığınmacı ve kaçak akını neticesinde enflasyonun nasıl arttığını, hayatın nasıl pahalandığını, yaşayarak görüyor ve buna isyan ediyor. Ve Türk milletinin bu taleplerinin karşılayan Zafer Partisi dışında hiçbir parti yok.”

Esnafları Ziyaret Edip Oy İstedi

Ümit Özdağ, daha sonra Bayramyeri Meydanı ile 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’nda esnafı ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet ederek partisine oy istedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.