DOLAR 32,5640 0.23%
EURO 34,9626 -0.08%
ALTIN 2.448,720,53
BITCOIN 21024930,52%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zarafeti ve İhtişamı Buluşturan Tasarımlar Raymond Weil

Zarafeti ve İhtişamı Buluşturan Tasarımlar Raymond Weil

ABONE OL
Mayıs 11, 2022 11:30
Zarafeti ve İhtişamı Buluşturan Tasarımlar Raymond Weil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saat tutkunlarıyla dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla buluşan Raymond Weil’in yeni modelleri fark yaratan detaylarıyla yalın bir ihtişamın yansıması oluyor. Raymond Weil’in kadınlar için tasarladığı yeni modeli, annenizin yıllarca kullanacağı, değerli bir hediyeye dönüşüyor. Zarif tasarımıyla dikkat çeken saat, sedef kadranı ve pırlanta detaylarıyla göz alıyor. İndekste Roma rakamlarıyla birlikte kullanılan pırlantalar, saate göz alıcı bir dokunuş yapıyor. Saatin arka kısmı da mekanizmayı sergileyen yarı şeffaf tasarımıyla fark yaratıyor.

Raymond Weil’in erkekler için tasarladığı modeli ise ilk bakışta klasik gibi görünse de lacivert kadrandaki mekanizma detayıyla iddialı bir duruş sergiliyor.  Vidalar ve ışıltılı taş detayları ise tasarımın şıklığını tamamlıyor. Saatin sadece görünen kısımları değil görünmeyen kısımları da İsviçre saatçiliğinin incelikli zarafetini yansıtıyor.  Kadrandaki şeffaflık detayı saatin arkasında da devam ediyor. Bu benzersiz tasarım stilindeki iddiasını saatiyle de göstermek isteyen erkeklerin favorisi oluyor.

 

Raymond Weil’in farklı zevklere hitap eden birbirinden şık tasarımları Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde satışa sunuluyor.

 

Ürün bilgisi: 

RW2780ST50001

RW2131ST00966

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.