DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,1130 -0.06%
ALTIN 2.295,060,79
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyarbakır’da Temel Atma Töreninde Konuşan Erdoğan’dan Silah Bırakma Çağrısı
  • Haber Ab
  • Siyaset
  • Diyarbakır’da Temel Atma Töreninde Konuşan Erdoğan’dan Silah Bırakma Çağrısı

Diyarbakır’da Temel Atma Töreninde Konuşan Erdoğan’dan Silah Bırakma Çağrısı

ABONE OL
Nisan 15, 2023 07:30
Diyarbakır’da Temel Atma Töreninde Konuşan Erdoğan’dan Silah Bırakma Çağrısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kışla Caddesi’nde düzenlenen deprem konutları temel atma ve 1432 sosyal konut ile 17 dükkanın anahtar teslim törenine katıldı.

Diyarbakırlıların ramazan ayını, gelecek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Erdoğan, bugün bir kez daha dünyalar güzeli Dicle’nin incisi Diyarbakır’da olmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

“Diyarbakır derler, bir ulu çınar, eğilir yıldızlar, dalına konar, senin toprağına, senin topuğuna bir diken batsa, benim yüreğimin ortası kanar.” dizelerini okuyan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Diyarbakır’ı işte böyle bir muhabbetle seviyoruz. Bu şehrin her taşında tarihin, medeniyetin nabzı atıyor. Peygamber yoldaşlarının izi sürülüyor. Dicle’nin ve Fırat’ın coşkusu, bereketi, asaleti bu şehrin her karış toprağında kendini belli ediyor. Şu anda karşımdaki muhteşem topluluk aynen bunu haykırıyor. Bereketli hilalin sembolü bu şehir, kardeşliğin, barışın, birlikte yaşamanın timsali olarak hep başı dik durmuştur. Türküsünü ‘Sen gidersen benim başka kimim var’ diyerek yakan, birlik ve beraberliğinin ahdini yüreğine yazan bu şehri her şeyiyle seviyoruz.”

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.