DOLAR 34,2268 0.11%
EURO 37,3352 0.24%
ALTIN 2.928,840,08
BITCOIN 22861900,75%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TEKNOFEST Adana, Türkiye’nin Teknoloji ve Savunma Sanayindeki Başarısını Kutluyor
  • Haber Ab
  • Teknoloji
  • TEKNOFEST Adana, Türkiye’nin Teknoloji ve Savunma Sanayindeki Başarısını Kutluyor

TEKNOFEST Adana, Türkiye’nin Teknoloji ve Savunma Sanayindeki Başarısını Kutluyor

ABONE OL
Ekim 5, 2024 22:08
TEKNOFEST Adana, Türkiye’nin Teknoloji ve Savunma Sanayindeki Başarısını Kutluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TEKNOFEST Adana’da Heyecan Dorukta

TRT’nin iletişim paydaşı olduğu TEKNOFEST Adana, Adana Havalimanı’nda gerçekleşiyor. 128 kurumun katılımıyla düzenlenen festivalde, Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar da yer alıyor.

Bolat: Türkiye Teknoloji ve Savunma Sanayinde Büyük İlerleme Kaydetti

TEKNOFEST’in ikinci gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bolat, Türkiye’nin teknoloji ve savunma sanayindeki başarısından gurur duyduklarını belirtti. Son 20 yılda teknopark sayısının 3’ten 102’ye çıktığını, teknoloji merkezlerinin sayısının da 1600’ü aştığını ifade eden Bolat, Türkiye’nin artık teknoloji üreten ve ihraç eden bir ülke konumunda olduğunu vurguladı.

TEKNOFEST, Türkiye’nin Teknolojideki Başarısının Simgesi Haline Geldi

Bolat, TEKNOFEST’in Türkiye’nin teknolojide, havacılıkta ve savunma sanayinde elde ettiği başarının sembolü haline geldiğini belirtti. Savunma sanayindeki üretim hacminin 12 milyar dolara ulaştığını ve Türkiye’nin 185 ülkeye savunma sanayi ürünü ihraç eden bir ülke konumuna geldiğini aktardı.

Otellerin Fahiş Fiyat Uygulamasına Tepki

TEKNOFEST Adana kapsamında bazı otellerin fahiş fiyat uygulaması yaptığını belirten Bolat, bu durumu ahlaksızlık olarak nitelendirdi. Adana halkına ve TEKNOFEST ziyaretçilerine böyle bir muamele kabul edilemeyeceğini vurgulayan Bolat, gereken cezaların verileceğini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.