DOLAR 32,3110 -0.16%
EURO 34,8560 0%
ALTIN 2.391,67-0,20
BITCOIN 20337416,71%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray Süper Kupa’yı Hükmen Kazandı
  • Haber Ab
  • Spor
  • Galatasaray Süper Kupa’yı Hükmen Kazandı

Galatasaray Süper Kupa’yı Hükmen Kazandı

ABONE OL
Nisan 11, 2024 00:10
Galatasaray Süper Kupa’yı Hükmen Kazandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Maçtan Çekildi, Galatasaray Hükmen Kazandı

‘Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa mücadelesi, sarı-lacivertli futbolcuların 2. dakikada sahadan çekilmesiyle tatil edilirken kazanan sarı kırmızılılar oldu.

Galatasaray Cumhuriyet’in 100. Yılında 2 Kupa Birden Kazandı

Cimbom , ‘hükmen kazanacağı’ başarı ile Cumhuriyet’in 100. yılında müzesine 2 kupa birden ekledi. Aslan, Şanlıurfa’da bir maçtan ve kupadan fazlasını kazandı.

Şanlıurfa Halkı Galatasaray’ı Bağrına Bastı

Galatasaray yönetimi, geçen yıl yaşanan depremlerden etkilenen kentlerden biri olan Şanlıurfa’ya maçtan 2 gün önce gitti. İstanbul’un büyük kulüplerini özleyen bölge halkı ile bir araya gelirken, depremzedelere moral verdi. Başkan Dursun 1xbet giriş Özbek ve yöneticiler, teknik kadro ve futbolculara “Bizi heyecanla bekliyorlar. Onları mahcup etmeyelim” diyerek takımı maça hazırladı. Bölge halkı da 2 gün boyunca Galatasaraylıları bağrına bastı.

Fenerbahçe Sahadan Çekildikten Sonra Kutlama

Teknik Direktör Buruk ve ekibi de Fenerbahçe sahadan çekildikten sonra kazanılan kupa, önce taraftarlarla kutlandı. Ardından oynanan antrenman maçında tribünler yıldızları izleme fırsatı buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.