DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzonspor ve Fenerbahçe Taraftarları Serbest Bırakıldı
  • Haber Ab
  • Spor
  • Trabzonspor ve Fenerbahçe Taraftarları Serbest Bırakıldı

Trabzonspor ve Fenerbahçe Taraftarları Serbest Bırakıldı

ABONE OL
Nisan 6, 2024 16:05
Trabzonspor ve Fenerbahçe Taraftarları Serbest Bırakıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tutuklanan Beş Taraftardan Son İki Kişi Serbest

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yaşanan olayların ardından gözaltına alınan ve tutuklanan beş taraftardan kalan son ikisi, yapılan itirazların kabul edilmesiyle serbest bırakıldı. Bu sayede, olayla ilgili tutuklu taraftar kalmadı.

Trabzonspor Kulübü’nden Adalet Açıklaması

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Kemal Ertürk, taraftarların özgürlüğüne kavuşmasının önemine vurgu yaparak, yaşananların adaletin bir göstergesi olduğunu belirtti. 17 Mart Pazar günü oynanan maç sonucu kutlamaları sırasında yaşanan olaylar futbol gündemine damga vurmuştu.

İtirazlar Sonuç Verdi

Avukatların yaptığı itirazlar sonucunda, tutuklu bulunan son iki taraftar da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu kararlarla birlikte, maç sonrası olaylara karıştığı gerekçesiyle tutuklanan tüm taraftarlar serbest kalmış oldu.

Adalet Geç De Olsa Yerini Buldu

Trabzonspor Kulübü’nün avukatı, tutuklu bulunan taraftarların serbest bırakılmasının adaletin tecellisi adına önemli bir adım olduğunu belirtti. Taraftarların özgürlüğüne kavuşması, adaletin sağlanması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.