DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21578780,12%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Demir Çubuk Kalp Atışını Es Geçerek Adamın Göğsünden Çıktı
  • Haber Ab
  • Dünya
  • Demir Çubuk Kalp Atışını Es Geçerek Adamın Göğsünden Çıktı

Demir Çubuk Kalp Atışını Es Geçerek Adamın Göğsünden Çıktı

ABONE OL
Mayıs 7, 2024 18:16
Demir Çubuk Kalp Atışını Es Geçerek Adamın Göğsünden Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Brezilya’da İnanılmaz Kurtuluş Hikayesi

‘Mail Online’ın haberine göre, 57 yaşındaki bir adamın sağ tarafıyla kalçası arasına saplanan demir çubuk, kalbini es geçerek göğsüne kadar çıktı.

Şanslı Adamın Durumu

Doktorlar, Curitiba’daki hastaneye kaldırılan ve ismi açıklanmayan adamın yaraları üzerinde yaptıkları taramalarda, çubuğun diyaframının üst kısmına kadar ulaştığını tespit etti. Çubuk karaciğerini parçalayıp karnına ve göğüs kafesine saplanmıştı.

İnanılmaz Kurtuluş Hikayesi

İnşaat işçisi, akciğer ameliyatı geçirdikten sonra genel serviste iyileşmeye başladı. Hasarlı dokuları çıkaran cerrahlar, adamın iç yaralarını tedavi etti ve kan nakli yapıldı. Sadece birkaç gün sonra yürüyebilen ve yemek yiyebilen adam, birkaç hafta içinde hastaneden taburcu olmaya hazır hale geldi.

Nadir Bir Durum

Cerrahlar, adamın başından geçen olayın son derece nadir olduğunu belirtirken, inşaat sektöründeki insanlar arasında benzer kazaların daha yaygın olduğunu vurguladı. Bu tür kazalar genellikle ölümcül olmanın yanı sıra apse veya sepsis gibi komplikasyonlara da neden olabiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.